Home » Hovedtelefoner og højttalere » Parrot Zik 3 [TEST]: En smart papegøje på hovedet
Parrot Zik 3 [TEST]: En smart papegøje på hovedet

Parrot Zik 3 [TEST]: En smart papegøje på hovedet

Share

Parrot er på banen med tredje version af deres supersmarte hørebøffer. Designet kan diskuteres, men antallet af avancerede features er der ingen, der stikker.

Man ved, at der er sjove timer i vente, når en Parrot-pakke dukker op på kontoret.
Den franske producent har en forfriskende uhøjtidelig tilgang til elektronikken. Uanset, om der er tale om en drone, en potteplante (som vi forhåbentlig snart får til test) eller et sæt hørebøffer, skal det være sjovt at bruge og spændende at kigge på. Det gælder ikke mindst de nyeste hovedtelefoner i Zik-serien, der er spækket med digitale tricks.

Vovet design

Det er tredje version i serien. Udseendet er dog i det store hele identisk med de to tidligere modeller, baseret på Philip Starcks blødt svungne design, der giver et imødekommende og behageligt indtryk.

Ørekopperne er dog blevet slankere, og så er mulighederne for at variere looket vokset betydeligt. Med egne øjne fik vi at se, hvor langt det er muligt at gå. Vores testmodel havde grønne ørekopper med skildpakke-agtig tekstur (producenten kalder det dog krokodille). Skal man sige noget positivt, havde det sin egen komiske charme, men det er nu ikke lige den model, vi selv ville vælge.

Se også:  JBL Reflect Flow Pro [TEST]: God lyd til træningen

Heldigvis findes der mere diskrete designs. Hovedtelefonerne sidder behageligt og lukker godt til om ørerne, så der ikke siver megen støj ind eller ud af dem.

Intuitiv touchbetjening

Højre ørekop er touchfølsom. Ved at glide fingeren frem og tilbage, op og ned eller give dem et hurtig prik kan du skrue op og ned for volumen, skifte nummer samt pause og genoptage musikken. Det fungerer glimrende, og man vænner sig hurtigt til betjeningen.

Indbygget i ørekopperne er sensorer, som registrerer, om du har hørebøfferne på. De sørger for at slukke for musikken, når du tager dem af og tænde den igen, når du tager dem på. Noise cancelling slukkes også, når du tager hørebøfferne af hovedet. På den måde spares der på batteriet. For at spare yderligere kan du sætte headsettet til at slukke automatisk et givent tidsinterval efter, du har lagt dem fra dig. Det er en god egenskab, som kan skåne dig for at stå med et drænet headset.

Se også:  Skæve og skøre droner

Batterilevetiden varierer afhængig af, hvordan du bruger hørebøfferne. Lytter du trådløst med noise cancelling og features aktiveret, skal du ikke forvente mere end 6-7 timers brug. Opladningen sker dog hurtigt, og du behøver ikke engang sætte stik i. Der medfølger en trådløs oplader, som du bare skal lægge den ene ørekop ovenpå.

Parrot Zik 3
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Lydkvalitet
  • Design
  • Pris
5

Sammenfatning

Nøgletal
Type: Over-ear, 40 mm drivere
Frekvensgang: 20 Hz – 22 kHz
Indgange: 3,5 mm jack, USB
Trådløst: Bluetooth 3.0, NFC, trådløs opladning
Lydbehandling: ANC, EQ, rumeffekt Vægt: 275 gram
Dimensioner: 175 x 202 x 39.3 mm

»Du finder næppe et sæt hørebøffer med flere features end Zik 3. De er dog nemme at betjene og behagelige at bruge. Når lyden samtidig slår de fleste andre hørebøffer i prisklassen, er det svært ikke at være begejstret.«

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
hørebøffer
høretelefoner
Parrot
touch betjening

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S