Home » Andet » Parrot og Microsoft i nyt samarbejde
Parrot og Microsoft i nyt samarbejde

Parrot og Microsoft i nyt samarbejde

Share

Nu bliver de officielle apps Windows-kompatible. De styrer Parrot Zik-høretelefonerne og Parrot AR.Drone 2.0-quadrikopteren.

Henri Seydoux, grundlægger og CEO af Parrot, mødte Steve Ballmer, CEO for Microsoft, under hans besøg i Paris. De diskuterede fremtiden for internetforbundne enheder og offentligjorde det teknologiske samarbejde mellem Parrot og Microsoft. Samtidigt kunne de annoncere den nye Windows-kompatibilitet af ‘Parrot Audio Suite’ og ‘Parrot AR.FreeFlight’ applikationerne.

“Vi har arbejdet med Microsoft i flere måneder for at sikre kompatibilitet mellem Windows 8 og Windows Phone 8-enheder og vores Parrot-produkter. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg kan annoncere Windows-kompatibilitet med de apps, der har forbindelse til to af vores topprodukter: AR.Drone og Zik-høretelefonerne.” – Henri Seydoux, grundlægger og CEO af Parrot

Se også:  Linux og Windows i smuk harmoni: Den nyvundne kærlighed er godt nyt for alle

‘Parrot Audio Suite’ til Windows

Den 20. november bliver Parrot Audio Suite-app’en til Zik-høretelefonerne kompatibel med Windows Phone 8 og kan hentes gratis i Windows Phone store. En version til Windows 8 er planlagt til december 2013.

Parrot Audio Suite er en gratis applikation designet til smartphones og tablets. Med den kan brugere justere lydparametrene i Zik-høretelefonerne ved hjælp af den speciallavede indstilling ‘Tuned by Lou Reed’, der er skabt af rocklegenden.

Note: NFC-kompatibiliteten gør det muligt øjeblikkeligt at parre en Nokia Lumia 920 eller 1020-smartphone med Zik-høretelefonerne.

‘Parrot AR.FreeFlight’ til Windows

Fra starten af december 2013 bliver den første version af AR.FreeFlight-applikationen tilgængelig til Windows 8 via Windows store. App’en er gratis og bruges til at flyve AR.Drone 2.0 via tablet eller pc. I starten af 2014 kommer app’en til Nokia og HTC Windows Phone 8. Parrot, Microsoft og deres partner Infinite Square har arbejdet sammen om udviklingen af applikationen, hvis kildekode (findes i betaversion) opdateres jævnligt på GitHub Open Source-platformen (kan ses her https://github.com/ARDrone2Windows/SDK).

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

AR.FreeFlight er en applikation, der er skræddersyet til at flyve Parrot AR.Drone 2.0, og den giver brugere fornøjelsen af video-streaming fra det indbyggede HD-kamera på fronten af quadrikopteren.


TAGS
Microsoft
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S