Home » Drone » Parrot Bebop 2 [TEST]: Gå selv i luften med din drone
Parrot Bebop 2 [TEST]: Gå selv i luften med din drone

Parrot Bebop 2 [TEST]: Gå selv i luften med din drone

Share

Du ser verden oppe fra dronen, når du flyver med den nye Parrot Bebop 2 – det er en ret vild oplevelse. Du kan nemlig spænde et headset med din smartphone på hovedet, og så er du i de højere luftlag

Denne drone kan styres fra en smartphone, og den er udstyret med et 14 mp stort kamera og kan levere video i full HD. Mere har man vel ikke brug for?

Efterfølgeren til den originale Parrot Bebop er af FPV-typen, hvor du kigger med oppe fra dronehøjde med et headset, som følger med i prisen (men dronen kan købes uden til en lavere pris). Det er en fantastisk og ret nervepirrende oplevelse at følge med i flyvningen oppe fra dronen. Headsettet Cockpitglasses bruger din smartphone som skærm, men det virker rigtig fint. Controlleren SkyController 2 med styrepinde og -knapper har professionelt niveau. Det er da ret fedt!

Se også:  Guide: Sådan laver du selv mobilapps helt uden at kode

Men så er der det med prisen. Her er vi oppe i det ambitiøse leje. Bebop 2 koster inklusive headset og controller cirka 4500 kroner. Designmæssigt ligner Parrot Bebop 2 forgængeren. Men nyheden er mere robust bygget og har et kraftigere batteri, hvilket var to af udfordringerne ved den første model.

Hver rotor har tre blade, som kan tages af, når dronen ikke er i brug. Det store 2700 mAh-batteri sidder bagpå enheden og skal tages af ved opladning. Chassiset er opbygget med to hovedelementer med en række stødabsorberende gummibolde. Hovedelementet huser kamera og elektronik.

Ret kraftige motorer

Bebop 2 opleves som ret spinkel i hånden, men det betyder, at video-optagelserne påvirkes mindre af rystelser fra rotorerne på hver arm. Rotorerne, motorerne og flere andre ting er moduler, der kan genkøbes, hvis de bliver ødelagt.

Se også:  Ny undervandsdrone har otte drejelige motorer og kan udstyres efter behov

Motorerne er ret kraftige, og dronen holder sin position i luften, selv når det blæser ret kraftigt. Dronen er også klog nok til at opdage problemer – for eksempel hvis du forsøger at lette i højt græs, som bremser en af motorerne. Så stopper dronen øjeblikkeligt. Den funktion mangler mange andre droner.

Parrot Bebop 2
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Kamera: 14 mp, 180 grader fiskeøje (1/2,3”)
Video: tre-akset, 1080p, 30 fps
Fotoformat: jpg, raw, dng
Batteritid: maks. 25 minutter
Billedlager: 8 GB flash
Forbindelse: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Pris: 4500 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
app
Drone
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S