Home » Gaming & Konsoller » Paradise Lost
Paradise Lost

Paradise Lost

Share

Det kan gå grueligt galt, når mænd og kvinder med storhedsvanvid får lov til at skabe deres egen verden.

Velkommen tilbage til Rapture, hvor den genmodificerede befolkning denne gang bliver domineret af et psykologisk geni. Grab the shotgun and pray for daylight.

Rapture, undervandsbyen, der skulle have været paradis på jorden med sin perfekte genmodificerede befolkning. I anden del af Bioshock vender vi tilbage til, hvad der er tilbage af dette paradis.

[pt id=’2007545′ size=’large’ link=’file’]

 

10 år er der gået siden handlingen i det første Bioshock. Du spiller denne gang en Big Daddy, som er en armeret og bevæbnet undervandssoldat. Bioshock 2 er et syret first person shooter, hvor du skal bekæmpe lokalbefolkningen ved at kaste lyn, ild og hypnosekugler – og dette er kun begyndelsen.

Se også:  Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet

Bioshock 2 bringer ikke det helt nye med sig i forhold til forgængeren. Du skal fortsat finde våben af forskellige slags, opgradere dit isenkram og høste ADAM for at blive en større og stærkere genmodificeret kriger.

Denne gang skal du dog beskytte de små Little Sisters, så de kan høste ADAM for dig. Derefter skal du vælge mellem grådighed og anstændighed – for skal du dræbe din Little Sister for at få mere ADAM, eller skal du lade hende leve for at få mindre ADAM?

Bioshock 2 er et stemningsfuldt og til tider skræmmende skydespil. Skræmmende fordi grafikken er dyster og dunkel, mens dine fjender kan komme fra alle sider såvel som ned fra loftet.

[pt id=’2007543′ size=’large’ link=’file’]

 

Samtidig render du rundt i de velanimerede ruiner af et Art Deco paradis, hvor hvert skridt vidner om menneskeligt forfald.

Se også:  Ny gaming-øretelefon har trådløs mikrofon gennem en USB-C-dongle

Har du spillet det første Bioshock eller ej, vil du uden tvivl få en mindeværdig oplevelse på kanten af stolen. Bioshock 2 har desuden flere forskellige slutninger, der er formet af dine valg i løbet af spillet, så du vender tilbage til Rapture igen og igen.


Bioshock 2
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bioshock 2
nordic game supply
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S