Home » TV » Papirtynde Oled-tv’er fra LG
Papirtynde Oled-tv’er fra LG

Papirtynde Oled-tv’er fra LG

Share

LG OLED W7 er det slankeste tv nogensinde

LG overskyggede tv-konkurrenterne i går eftermiddag på CES-messen i Vegas, hvor de kunne vise de helt nye W7-modeller frem. Den ultra-tynde profil gør, at tv’erne ser ud til at svæve. Panelet har en dybde på kun 2,57 millimeter, og fjerner fuldstændig rummet mellem TV og væg. Designet giver oplevelsen af at kigge ud af et vindue.

Tv’et er så tyndt, at det skal hænges op på væggen med magneter i stedet for skruer, da skruer ganske enkelt er for tykke. Al elektronik udover selve billedpanelet findes i en separat enhed, som tilsluttes skærmen med et diskret kabel. Skærmens vægt reduceres dermed markant, hvilket betyder, at en skærm på 65 tommer kun vejer 1,9 kilo. Alle tilslutninger til eksternt udstyr såsom Blu-ray og spilkonsoller går også gennem en separat enhed, så du slipper for det evigt irriterende kabelrod, og i stedet får du en diskret og stilren tv-installation.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

De opadgående højtalere i enheden giver sammen med Dolby ATMOS-teknologien en tredimensionel fornemmelse i lydbilledet, som komplimenterer den visuelle oplevelse.

Samtlige modeller er udstyret med Dolby ATMOS, der sørger for førsteklasses lyd, samt Active HDR, som understøtter alle HDR-formater.

Takket være HDR (High Dynamic Range) bliver de lyse og mørke områder i billedet mere detaljerede. Desuden er OLED-lyspanelerne 25 procent kraftigere end hos de foregående generationer og responstiden er blevet væsentligt forbedret med 21 millisekunder.

Den nye 2017 OLED-familie 

Udover LG OLED W7 lanceres også de nye B-, C-, E- og G-serier, som kan sammenlignes med modellerne fra de forgangne år. LG OLED G7 erstatter dermed sidste års G6-serie og kommer i præcis samme størrelser, 65 og 77 tommer. Den nye model har et picture-on-glass design med 25 procent kraftigere lyspanel, Dolby ATMOS, Active HDR samt en gamingfunktion med responstid på kun 21 millisekunder.

Se også:  LG 65SM9800PLA [TEST]: I for stærkt selskab

På samme vis erstatter E7 den tidligere E6. Også denne model har et picture-on-glass design og kommer med en forhøjet Alpine-fod. LG OLED C7 er, i modsætning til sin forgænger, en flad model. Den sidste model i rækken er den prisbillige B7-serie, der ligesom de andre modeller har et 25 procent kraftigere lyspanel, Dolby ATMOS, Active HDR samt en gamingfunktion med responstid på 21 millisekunder. LG OLED E7, C7 og B7 kommer i størrelserne 55’’ og 65’’.

Mere information om modellernes lancering og pris annonceres tættere på den danske lanceringsdato.


TAGS
LG
oled

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S