Home » Erhverv » Papirkontrakten er ved at tabe til PDF’en
Papirkontrakten er ved at tabe til PDF’en

Papirkontrakten er ved at tabe til PDF’en

Share

Tre ud af fire ledere mener, at rent digitale kontrakter som eksempelvis PDF’er vil gøre hverdagen nemmere. Men stadig er det kun 18 procent., der udelukkende bruger digitale filformater, når der skal underskrives kontrakter. Mere end syv ud af ti mener, at et e-underskriftsværktøj ville udfylde kritisk forretningsbehov. Det viser ny undersøgelse fra Adobe

Papir eller PDF? Der har længe været tale om det papirløse samfund, men det er stadig størstedelen af adspurgte ledere (98 procent), der bruger papir i processer, der vedrører kontrakter. Samtidigt mener 73 procent af de adspurgte ledere, at et rent digitalt workflow for kontrakter ville gøre deres hverdag lettere. En tilsvarende andel (72 procent) mener, at et e-underskriftsværktøj ville opfylde et kritisk forretningsbehov. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt 1.051 amerikanske virksomhedsledere af Edelmand Berland for Adobe.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 3

”Der er et stort potentiale for at konvertere til digitale løsninger når det kommer til kontrakter. Med løsninger som eksempelvis Adobe EchoSign sparer man tid, eftersom kontrakterne kan underskrives via smartphones, tablets eller andre enheder med internetadgang. Samtidigt fjernes risikoen for at miste ens kontrakt, hvilket 56 procent af de adspurgte i undersøgelsen mente var den største ulempe ved papirkontrakter,” udtaler Åsa Andersson, nordisk markedsføringsansvarlig for Acrobat hos Adobe.

Det er ikke kun hastighed, der gør, at digitale kontrakter og processer appellerer til folk. Fx svarer 68 procent af de adspurgte, at det er vigtigt, at virksomheder er digitale frem for papirbaserede, når de vurderer, hvor de vil arbejde. Ligeledes svarer syv ud af ti (71 procent), at de ville ønske, at deres egen virksomhed var mere digital.

Se også:  Ny Adobe-app gør det nemt at skabe kreativt indhold til nettet

Digitale kontrakter mere sikre end papir

Seks ud af ti af de adspurgte opfatter digitale kontrakter som mere sikre end papirkontrakter, der gemmes i et pengeskab. Samtidigt svarer 61 procent af de adspurgte, at digitalt arbejde sparer penge, mens hver anden (51 procent) svarer, at et digitalt workflow både gør filhåndtering og -arkivering lettere.

Undersøgelsen ”Is Paper Now on the Endangered Species List? er foretaget blandt 1.051 ledere i USA, af Edelmand Berland for Adobe. Læs hele undersøgelsen her.


TAGS
adobe
Digital signatur
echosign
kontrakt
pdf

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S