Home » TV » Panasonic TX-55EX600E [TEST]: Billedet stjæler billedet
Panasonic TX-55EX600E [TEST]: Billedet stjæler billedet

Panasonic TX-55EX600E [TEST]: Billedet stjæler billedet

Share

Hvad Panasonic TX-55EX600E mangler på smart-tv-delen, opvejer det til fulde i billedkvalitet. Testens vinder med lille margin

Billedmæssigt imponerer dette Panasonic-tv, når man tager prisen med i betragtningen. Det skyldes ikke mindst de grundigt justerede forudindstillinger, som giver et meget korrekt billede i forhold til, hvad du ellers oplever i prisklassen.

Brug for eksempel indstillingen True Cinema til film, og du får masser af nuancer i sorte billedområder (som ellers er svære at gengive) samt et billede, der virker meget naturligt. Her får du ikke udpenslede detaljer, men derimod et billede, der er rart for øjnene, også hvis du følger sportsbegivenheder i timevis.

Lydmæssigt er tv’et også godkendt. Der er god krop og fylde i stemmer, så det er let at høre, hvad der bliver sagt. TX-55EX600E er lidt tykkere end testens øvrige deltagere, men det har sine fordele. Der er bedre plads til højttalerne og til at skabe et rum omkring dem. Gode metalfødder Du kan stille Panasonic-tv’et på et par små metalfødder.

Se også:  Panasonic TX-65FZ950E [TEST]: Sidste års model er stadig forrygende

Det kan du gøre på flere måder. Derfor kan tv’et stilles på både et smalt og et bredt underlag. Det er en fin og simpel løsning, der fungerer godt. Tv’et står stabilt uanset, hvor fødderne vender. Fjernbetjeningen er en lidt gammeldags plastikmodel, der virker klodset – især sammenlignet med Samsungs lækre fjernbetjening.

Den fungerer dog, og de mange funktionsknapper gør det under alle omstændigheder nemt at finde mange af de daglige funktioner hurtigt. Men når der nu er så mange knapper, ville det være rart med mulighed for lys i tasterne.

Kabinettet har en lidt tyk bagplade i billig plastik, og når du kommer tæt på, kan du godt fornemme, at her er ikke tale om et tv i den absolutte topklasse. På afstand er tv’et dog neutralt og nydeligt, og den tynde ramme omkring skærmen ser godt ud.

Se også:  Nu kan du lytte til Apple Music på Samsung-tv'er

Opstarten af tv’et første gang byder ikke på ubehagelige overraskelser, og forløbet er en variation over det ”tema”, som vi kender fra Panasonic igennem flere år efterhånden. Det er en lidt langsommelig proces. Men du bliver guidet godt og sikkert gennem alle funktioner.

Brugervenligt smart-tv

Smart-tv-delen er til gengæld ekstremt brugervenlig.

Nogle vil måske endda synes, at det hele er lidt for ”barnagtigt”. Men hellere det end en lang og stejl indlæringskurve. Tryk på Home-knappen, og store ikoner kommer frem. Herfra kan du let tilgå funktioner som direkte tv, apps og eksterne enheder (for eksempel en Blu-ray-afspiller). Denne del af tv’et er vi svært begejstrede for.

Panasonic TX-55EX600E
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
4

Sammenfatning

Pris: 6.995 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4K
hdr
Panasonic
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S