Home » Tablet » Robust tablet tager 3D-billeder på farten
Robust tablet tager 3D-billeder på farten

Robust tablet tager 3D-billeder på farten

Share

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel RealSense 3D-kamera, der gør det usynlige synligt 

Den robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 fås nu med et integreret Intel RealSense D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Den Windows-baserede tablet kan måle og behandle motiver i 3D, og på den 7 tommer store skærm kan 3D-målingerne behandles på stedet og efterfølgende overføres til brug i andre applikationer.

Det usynlige bliver synligt

Med 3D-kameraet bliver det usynlige synligt, uanset om det er en revne i en bro eller en kompliceret karrosseriskade efter en ulykke. Den har en billedopløsning på 1280×720 og et anvendelsesområde fra 16 cm op til 10 meter, afhængigt af opløsning og omgivelserne, og er velegnet til udendørs brug.

Se også:  Panasonic Eneloop [TEST]: Miljørigtige batterier er langt billigere i længden

FZ-M1-tabletten kan skræddersyes til specifikke behov og konfigureres, så kameraet kan kombineres med eksempelvis en stregkodelæser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Holder til det meste

Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og sjettegenerations Intel Core- eller Atom Core-processor.

Den kommer med 9 timers batterilevetid med yderligere 20 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestandig og med en skærm, der både er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Det robuste og blæserfri design betyder, at den kan tabes fra en højde på 180 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.

Se også:  Panasonic RZ-S300W [TEST]: Her handler det kun om lyden


TAGS
3D kamera
Panasonic
realsense
toughpad

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S