Home » Mobiltelefon » Panasonic introducerer 5” hårdfør Android med stregkodescanner
Panasonic introducerer 5” hårdfør Android med stregkodescanner

Panasonic introducerer 5” hårdfør Android med stregkodescanner

Share

Med integreret stregkodescanner og et væld af kompatibelt tilbehør kan Panasonic Toughbook FZ-T1 bruges i retailbranchen til opfyldning af hylder, ordremodtagelser, salg og til at håndtere kødannelse. Den har voice & data og fås med 4G, men du må ikke kalde den en telefon 

Alt om DATA tog en tur til Wales, hvor Panasonic i går afslørede den nye Toughbook FZ-T1.

Den nye Android-enhed har med sin 5″ skærm format som en smartphone, og der er da også mulighed for at bruge den som en sådan, men det er ikke dens primære formål.

Toughbook FZ-T1. FZ-T1 er målrettet arbejdere med behov for en fleksibel løsning, når de arbejder i felten. En all-rounder til en bred vifte af roller og brancher, herunder detailhandel, restauration samt transport og logistik.

Alsidigt værktøj

Med funktioner som voice & data, integreret stregkodescanner og et væld af kompatibelt tilbehør, kan Toughbook FZ-T1 bruges i retailbranchen til fx opfyldning af hylder, ordremodtagelser, salg og til at håndtere kødannelse.

Den kan scanne stregkoder på både kort og lang afstand, hvilket gør enheden oplagt til lagerstyring. I starten af 2019 tilføjes desuden en auto-range stregkodelæser.

Toughbook FZ-T1 er også velegnet til medarbejdere indenfor reparation og vedligeholdelse, da den kan bruges til at navigere, lave servicebeviser, registrere dokumentation og tjekke lagerbeholdning på reparationsdele.

Se også:  Panasonic Eneloop [TEST]: Miljørigtige batterier er langt billigere i længden

“Den seneste Panasonic Toughbook håndholdte enhed er en vigtig tilføjelse til vores voksende sortiment af robuste Android-produkter. Det er en af de mest fleksible, elegante og prisvenlige håndholdte Android-enheder til kommerciel brug, der er på markedet, og vi er stolte over at være førende på produkter, som kombinerer hårdført design med fleksible funktioner,” siger Jan Kaempfer, marketingchef for Panasonic Computer Product Solutions.

Toughbook FZ-T1 lanceres i to versioner: med Wi-Fi og med Wi-Fi og 4G funktioner til voice & data. For at tilgodese behovene hos medarbejdere på farten er Toughbook FZ-T1 udstyret med Android 8.1 Oreo, Qualcomm Snapdragon quad-core CPU, 16GB Flash og 2GB RAM.

Den nye Toughbook FZ-T1 er blandt andet udstyret med:

• Et robust display – Det smarte 5” display er udstyret med beskyttelsesfilm, som gør, at enheden kan bruges i regnvejr, med handsker på og med en stylus pen
• Et smalt og let design – Enheden vejer under 240g
• Robusthed – Enheden lever op til den militære standard 810G, er støv- og vandafvisende, kan holde til fald fra op til 1,5 meters højde og kan bruges i temperaturer fra -10 til +50C.
• Stregkodescanner – Enheden har indbygget stregkodescanner med to udløserknapper, og er perfekt til både venstre- og højrehåndede medarbejdere på farten
• Lang batterilevetid – FZ-T1 er designet til at operere under en hel vagt og kommer derfor med 12-timers batterilevetid samt batteriudskiftningsfunktioner
• Støjminimering – Enheden er udstyret med støjnedsættende teknologi, så den kan bruges i støjfulde arbejdsmiljøer
• Tilbehør – FZ-T1 kan kombineres med et væld af forskelligt tilbehør, som fx stregkodepistol, docking-løsninger, opladere, bælter, batterier, stylus pens og beskyttelsesfilm til display
• Sikkerhed – Enheden er udstyret med det fleksible Panasonics COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0 og Google Mobile Services (GMS) – en samling af Google applikationer og APIs.

Se også:  Disse skader taget livet af mobile enheder
Priser og tilgængelighed

Panasonic Toughbook FZ-T1 med Wi-Fi vil være tilgængelig fra august 2018 til en pris på 1.270 euro plus moms, og versionen med 4G-funktioner til voice & data kommer på markedet i september 2018 til en pris på 1.350 euro plus moms. Begge versioner lanceres på tværs af det europæiske marked og har en standardgaranti på tre år.


TAGS
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S