Panasonic Toughbook CF-33 [TEST]: Sejlivet 2-i-1’er til det tunge arbejde

Panasonic Toughbook CF-33 [TEST]: Sejlivet 2-i-1’er til det tunge arbejde

Share

Toughbook CF-33 er skabt til at kunne holde til selv de hårdeste arbejdsforhold og giver stor fleksibilitet, når man er i felten

Er arbejdsforholdene barske og opgaverne varierende kræver det en stærk computer, der er i stand til at tilpasse sig. Det får man i den grad med Toughbook CF-33, der vel nok er den meste hårdføre 2-i-1’er på markedet.

Fint tastatur

Som enhver anden computer af sin slags er den i stand til både at fungere som en bærbar og som en tablet.

Tastaturet klikkes nemt af, når du blot vil bruge touchskærmen, men du skal ikke bekymre dig for, at den ryger af ved et uheld, for du kan låse den fast med en lille switch under skærmen.

Se også:  HP X2 1012 G2 [Test]: Lækker – men eksorbitant dyr

Der medfølger desuden en pen, placeret i en lille holder i siden af skærmen, så du kan skrive og tegne i hånden, hvis du skulle få brug for det. Der er tale om en plastik-pen af den mest skrabede slags, men den fungerer ganske udmærket.

Tastaturet er af glimrende kvalitet. Tasterne er behagelige, med lang vandring og godt mellemrum. Touchpad’en er dog temmelig lille og reagerer sløvt på input.

Holder til det hele

Maskinen ser voldsom ud, men er ikke specielt tung, når man tager dens hårdføre egenskaber i betragtning. Den er certificeret og testet til både at modstå støv, vand, fald op til halvanden meter samt ekstreme temperaturer.

Se også:  7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar

Det var ikke det hele, vi havde mulighed for at udsætte den for, men den fik et par ture på gulvet fra bordhøjde og et dyp i vaskebajlen. Begge dele klarede den uden problemer, det tog dog lidt tid at få vandet ud af alle sprækker.

Indgange til diverse stik – som i øvrigt udgør en imponerende palette af stort set alt, man kan drømme om af forbindelser – er dog forsvarligt lukket til med små låger, så der ikke trænger vand ind i maskinen den vej.

Del denne