Home » Virtual Reality » Panasonic præsenterer VR-briller, der faktisk ligner briller
Panasonic præsenterer VR-briller, der faktisk ligner briller

Panasonic præsenterer VR-briller, der faktisk ligner briller

Share

Vi er måske endelig ved at nærme os en form, der gør VR udholdeligt i en mere end en halv time af gangen. Panasonics fikse VR-briller kunne være vejen frem

Vi er på vej i retning, hvor VR er ikke er så helt så omstændelig at have med at gøre. Med Windows Mixed Reality og produkter som det nye HTC Vive Cosmos headset, er en omfattende kamera-opsætning ikke længere nødvendig for at komme igang.

Headsettene er også blevet mere komfortable, men det er stadig nogle store skrumler at have på hovedet, og det sætter altså lidt en barriere. Man springer ikke spontant ud i et VR-spil, når man lige føler for det.

Se også:  HTC Vive Focus 3 [TEST]: Befriende VR-oplevelse

Men der kan måske være ved at ske noget på den front. Panasonic havde en spændende prototype med på CES. Et VR-headset i form af et par almindelige briller. Okay, måske lidt overdimensionere briller, men ikke større end mange solbriller.

Ikke en færdig model

De vil umiddelbart gør det betydeligt mere tillokkende at kaste sig over VR. Der er sidder to OLED-skærme i brillerne, som er i stand til at levere indhold i 4K. Der er også små høretelefoner indbygget.

Der ér dog stadig tale om en prototype og formentlig ikke et produkt vi kommer til at se på markedet lige med det samme. Ikke mindst fordi det i sin nuværende form har nogle begrænsninger.

Se også:  Her er årets flagskibs-tv'er fra Panasonic - OLED helt op til 77"
Panasonics briller har to OLED-skærme og høretelefoner indbygget.

Panasonics briller har to OLED-skærme og høretelefoner indbygget.

Eksempelvis er det muligt at se op, ned og hele vejen rundt, men du kan ikke bevæge dig rundt i den verden du finder dig i. Synsfeltet skal ligeledes være ret begrænset.

Det er også uvist hvordan brillerne tilkobles strøm og får sit indhold. En trådløs løsning synes essentiel for at brillerne vil give mening.

Vi håber at Panasonic finder en god løsning på disse ting, for så kan de nye briller blive et stort skridt mod en mere mainstream-venlig udgave af Virtual Reality.


TAGS
Panasonic
virtual reality
VR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S