Kompakt fotokanon til ferien

Kompakt fotokanon til ferien

Share

Panasonic Lumix TZ90 fylder ikke meget i lommen, men byder på 30 gange zoom, 4K-video og vippeskærm, så du er godt rustet til at fange feriens fedeste øjeblikke

Det er ikke alle, der har lyst til at vandre rundt med et stort skrummel af et spejlrefleks om halsen, når man er på ferie. Men samtidig har man måske også svært ved at affinde sig med de begrænsninger mobiltelefonens kamera giver. Med Lumix TZ90 har Panasonic forsøgt at skabe det perfekte kompromis. Et lille lommekamera, der giver dig fysisk kontrol med kameraets vigtigste funktioner samt mulighed for 30 gange optisk zoom, via et 24 mm Leica-objektiv med ultravidvinkel.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Kameraet har en ny 20.3-megapixel High Sensitivity MOS sensor, og er forsynet med en Venus billedprocesser samt optisk billedstabilisator og flere autofokusfunktioner, inklusiv Post Focus. Det skal alt sammen være med til at skal sikre gode og skarpe billeder, selv ved lav belysning. 

Også ved video bør skarpheden være god, for kameraet kan filme i 4K-kvalitet. Der er tilmed mulighed for at anvende Panasonics 4K Photo funktion, som kan trække 8 MP stillbilleder ud af en video. 

Trådløs deling

Udover en vipbar touchskærm har Lumix TZ90 en hurtig elektronisk søger, så du kan fange motivet på klassisk vis.    

TZ90 kan oplades gennem et USB-stik og via wi-fi kan kameraet kobles til en smartphone eller tablet. Herfra kan billeder overføres og deles med andre.

Se også:  Ugens bedste elektronik-køb

Prisen for Panasonic Lumix TZ90 er 3.999 kroner.

Del denne