• Home »
  • Kamera »
  • Panasonic Lumix GX9 [TEST]: Kompakt og fleksibelt kamera af høj klasse
Panasonic Lumix GX9 [TEST]: Kompakt og fleksibelt kamera af høj klasse

Panasonic Lumix GX9 [TEST]: Kompakt og fleksibelt kamera af høj klasse

Share

Et kamera af høj klasse behøver ikke være en stor klods. Med Lumix GX9 har Panasonic formået at klemme mange af de fremragende egenskaber fra topmodellen Lumix G9 ned i et kompakt og fleksibelt kamera, der er let at tage med rundt, uanset om du skyder gadefotos eller skal på ferie

Huset er af høj byggekvalitet, og selvom det ikke er særlig stort, er der blevet plads til et godt udvalg af hjul og funktionsknapper samt en stor touchskærm, der kan vippes op og ned samt en elektronisk søger, der kan drejes opad, så det er nemmere at tage billeder under din egen øjenhøjde.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud
Billedteknik af høj kaliber

Der er anvendt en 20,3 megapixel Digital Live MOS Sensor uden low pass filter og en Venus billedprocessor af nyeste generation. Dertil kommer stærk billedstabilisering samt hurtig autofokus i form af både 49 punkts AF, ansigts- og øjegenkendelse, sporing af objekter og andet.

Det betyder, at du selv i svagt lys og med lange lukketider kan få billeder, der står skarpt med et minimum af støj. Farvegengivelsen er flot, og der er masser af fine detaljer i billederne. Kameraet er ikke så hurtigt som G9 og andre systemkameraer i samme klasse, men med seks skud i sekundet ved kontinuerlig autofokus og ni skud i sekundet uden, er det næppe fart, man vil savne.

Se også:  Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri 

Del denne