Home » Kamera » Kompakt systemkamera med stil og power
Kompakt systemkamera med stil og power

Kompakt systemkamera med stil og power

Share

Lumix GX9 er lille, lækkert og samtidig spækket med fototeknik af fineste klasse

Vil du have førsteklasses foto i kassen og professionel kontrol med kameraet, uden at slæbe rundt på en stor klods af et fotografiapparat, så kunne Lumix GX9 meget vel være sagen.

Det nye kamera, som Panasonic netop har lanceret, giver dig nemlig alt man almindeligvis forventer af et kamera i den høje klasse, men i en kompakt krop, der er nem at have med på gaden eller ferieturen.

Stor fleksibilitet

Vi fik et førstehåndstryk ved lanceringen tidligere på ugen, og kan konstatere at der er tale om et virkelig veldesignet kamera, som ligger godt i hånden. Den elektroniske sørger kan vippes 80 graders for mere fleksibilitet, og der er desuden en vipbar touchskærm, som gør det nemt at tage selfies eller skyde fra hoften. Dertil får du også et godt udvalg af fysiske kontrolknapper.

Se også:  Hårdfør bærbar kan tilpasses enhver arbejdssituation
Stærk billedteknik

GX9 er forsynet med den samme 20,3 megapixel Digital Live MOS sensor uden low pass filter, som man finder i Panasonics topkamera Lumix G9. Den får hjælp af en Venus billedprocessor samt en stærk fem-akset Dual I. S. billedstabilisering, som sikrer et minimum af sløring.

Kameraet leverer hurtig DFD-baseret autofokus på 0,07 sekunder og er i stand til at skyde kontinuerlige stillbilleder med en hastighed på 9 fps ved AFS og 6 fps med AFC. Du får desuden avancerede funktioner som øje-genkendelse samt Post Focus, så du kan vælge hvor du vil stille skarpt efter billedet er taget. 

Den velkendte 4K-funktion, hvor du kan pille 8 megapixel stillbilleder ud af ud af en video ved 30 fps er også tilgængelig, og når det gælder filmoptagelse, er GX9 i stand til at levere 4K-videoer i et bredt udvalg forskellige formater. 

Se også:  Panasonics monster af et full-frame-kamera optager 6K-video
Både Wi-Fi og Bluetooth

Du kan oprette trådløs forbindelse til din smartphone for at overføre billeder eller fjernstyre kameraet, ikke blot Wi-Fi mens også Bluetooth, så forbindelsen bibeholdes, og du undgår at skulle koble af og på hele tiden.  

Som de øvrige systemkameraer i Lumix-serien er GX9 baseret på Micro Four Thirds-standarden, så du har mulighed for at anvende et væld af objektiver fra både Panasonic og andre producenter.

Lumix GX9 er på markedet i nærmeste fremtid. Prisen for huset alene bliver 6.999 og kameraet kommer desuden til salg i kits med forskellige objektiver. 

Panasonic Lumix GX9 kit.

Panasonic Lumix GX9 kit.


TAGS
GX9
lumix
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S