Panasonic Lumix FZ2000 [TEST]: Allround-kamera klarer det meste

Panasonic Lumix FZ2000 [TEST]: Allround-kamera klarer det meste

Share

Vil du gerne have et kamera, der har det hele, og hvor alt er samlet på forhånd, så er et bridge-kamera som Panasonic Lumix FZ2000 en løsning.

Objektiv og blitz er installeret på forhånd (du kan dog også anvende en anden blitz, hvis du ønsker det), men du får alligevel væsentlig større grad af manuel kontrol og et langt bedre greb end på de små kompaktkameraer.

Langt henad vejen giver kameraet samme brugeroplevelse som et spejlrefleks – der er endda også elektronisk søger – men det er heldigvis en del lettere end de fleste spejlreflekskameraer. Det fastmonterede objektiv egner sig godt til fotografen, der søger stor alsidighed og mulighed for at skyde gode billeder i de fleste situationer.

Der er tale om et 35 mm objektiv med F2.8-4.5 blænde og 20x optisk zoom. Således er kameraet i stand til at tage flotte nærbilleder, selv på lang afstand. Den realtivt store 1” sensor med 20,1 megapixel og hurtig autofokus sikrer, at billeder generelt står knivskarpt og med flot detaljerigdom.

Video excellerer kameraet også i, selvsagt med mulighed for 4K-optagelse. Der mangler således ikke noget i dette glimrende kamera, der måske ikke ligefrem er billigt, men når features og billedkvalitet tages i betragtning, faktisk er et rigtig godt køb.

Panasonic Lumix

Sammenfatning

10.999 kr

4
Her er den bedste dagspris på:
Panasonic Lumix DMC-TZ90 priser
Del denne