Home » Energi » Panasonic giver power til dit legetøj: Kom med i Power Rangers-serien
Panasonic giver power til dit legetøj: Kom med i Power Rangers-serien

Panasonic giver power til dit legetøj: Kom med i Power Rangers-serien

Share

Panasonic vil være dit foretrukne valg, når der skal batterier i legetøjet. Det er målet med en ny speciel Power Ranger-serie af batterier og en stor videokonkurrence, hvor en heldig fan kan deltage som statist i Power Rangers-serien

Det er efterhånden færre og færre ting vi bruger udskiftelige batterier i. Men legetøj er en af dem. Og Panasonic ønsker at markere sig som det bedste valg, når der skal power i dit (eller dine ungers) legetøj.

Det gør producenten med en kæmpe kampagne, der som effektivt blikfang har de populære Power Rangers. De pryder en serie af Special Edition-batteripakker fra Panasonic. Det specielle design vil være på pakkerne til Panasonics EVOLTA-, Pro Power-, Everyday Power- og lithium-møntbatterier, som ofte bliver brugt i legetøj.

Og så er de hovedfigurer i en kæmpe konkurrence, hvor en heldig fan har mulighed for at være som statist i Power Rangers-serien.

Se også:  Panasonics klar med et væld af nye tv'er - priser ned til 5.999 kroner
Vis dine Power Rangers evner

Deltagelsen i konkurrencen består af fire enkle trin, hvor man først laver sin egen korte video, der viser hvordan man er en Power Ranger i din hverdag? Når man har uploadet videoen på poweryourday.win, vil en jury bedømme din og alle andre deltagende videoer. I slutningen af hver fase i konkurrencen uddeles førstepræmierne og andenpræmierne.

Man kan også se dine modstanderes videoer på hjemmesiden og dele din egen video på Facebook.

Mange præmier

Konkurrencen finder sted i to faser: Den første fandt sted fra april til oktober 2020, og er således allerede overstået, den næste kører fra november 2020 til marts 2021.

Se også:  Her er årets flagskibs-tv'er fra Panasonic - OLED helt op til 77"

Hovedpræmien i denne fase er en rolle som statist i tv-serien Power Rangers.

Ved afslutningen af hver konkurrence uddeles der også 25 andenpræmier. Hver deltager på andenpladsen vinder en pakke med et Power Rangers Reactive Kata Sword, Power Rangers Beast Morphers-masker og en Panasonic-batteripakke af høj kvalitet.

Under hele konkurrencen vinder ti deltagere om måneden gaver fra Power Rangers og Panasonic. For at vinde disse månedlige præmier skal man besvare et ekstra spørgsmål i konkurrenceformularen. Hver måned vinder den deltager, der kommer tættest på det rigtige svar, et Power Rangers Reactive Kata Sword og en Panasonic-batteripakke. De ni, der kommer næst tættest på, vinder en Power Rangers-actionfigur og en Panasonic-batteripakke.

Du kan finde alle detaljer om at deltage i konkurrencen, vilkår og betingelser samt præmier på poweryourday.win.


TAGS
batteri
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S