Home » AOD Pro » Panasonic giver dobbelt op på power uden at hæve prisen
Panasonic giver dobbelt op på power uden at hæve prisen

Panasonic giver dobbelt op på power uden at hæve prisen

Share

Forbedret ydeevne, mere hukommelse og større harddisk men samme pris. Panasonics nye Toughbook 33 giver smæk for skillingen til dem, der arbejder i felten

Panasonic lancerer i dag en ny version af den populære 2-i-1 bærbare computer, Toughbook 33, med opdateret hardware og op til 40 procent bedre ydeevne. Der er også dobbelt så stor hukommelse og lagerplads, men prisen er den samme som forgængeren. Computeren har et aftageligt tastatur, hvilket betyder, at skærmen kan bruges som en tablet.

Stærk og veludstyret

Computeren er støv- og vandafvisende (IP65-certificeret) og kan klare at blive tabt fra halvanden meters højde.

En 10. generations Intel Core i5-10310U (med Intel vPro-teknologi) Quad Core leverer processorkraften, som skal være op til 40% bedre end forgængeren, mens Toughbook 33 opretholder sin 20-timers batterilevetid med udskiftelige dobbeltbatterier, der kan udskiftes under drift, uden at computeren skal slukkes (såkaldt “hot swap”).

Se også:  Panasonic præsenterer den ultimative robuste computer

Desuden er computerens hukommelse fordoblet til 15 GB RAM som standard og med mulighed for at opgraderes til 32 GB samt NVMe Opal SSD, der krypteres i realtid, frigør behandlingskapacitet og sørger for et højt datasikkerhedsniveau. Sidstnævnte er gode nyheder for kunder med personfølsomme data såsom redningstjenester, politiet eller væbnede styrker. En mobil SSD er tilgængelig for dem, der ønsker det, og derudover kommer Toughbook 33 med den nyeste WiFi-standard (Intel Wireless 6 AX 201), Bluetooth 5.1 og USB Type CTM-port med opladningsfunktion.

Alsidig maskine

Den 12 tommer store skærm har lysstyrke på 1.200 cd/m2 og opløsning på 2.160 x 1.440 pixels (QHD). Enheden er bygget til professionelle, og derfor kan skærmen bruges udenfor i skarpt sollys uden problemer. Den modtager touch-input selv med handsker på og der medfølger en digital pen.

Se også:  Den mest hårdføre computer du kan få fingrene i

Aftageligt tastatur, seks forskellige brugspositioner og et omfattende udvalg af porte gør den velegnet til mange typer af arbejde.

Toughbook 33 er på markedet nu med en anbefalet pris for på 26.414 kroner eksklusive moms for  2-i-1 bærbar computer og 22.249 kroner eksklusive moms for Toughbook 33 Tablet:


TAGS
hårdfør
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S