Home » Hovedtelefoner og højttalere » Panasonic giver dig trådløs Hi-Fi i alle rum
Panasonic giver dig trådløs Hi-Fi i alle rum

Panasonic giver dig trådløs Hi-Fi i alle rum

Share

To nye trådløse multiroom-systemer samt en Network Audio Connector fra
Panasonic giver dig mulighed for at afspille din yndlingsmusik i flere
rum ad gangen fra en række digitale kilder, uden at miste-lydkvalitet

ALL-serien omfatter en ny smart medieplatform fra Qualcomm, Allplay, hvor musikken kan streames til flere rum fra en række digitale kilder. De nye modeller inkluderer to trådløse multiroom-systemer, SC-ALL8 og SC-ALL3, samt en Network Audio Connector, SH-ALL1C.

Lydsystemerne installeres på dit eksisterende WiFi-netværk. Fra din smartphone eller tablet (iOS eller Android) kan du med en abonnementstjeneste til musik eller internetradio afspille din yndlingsmusik trådløst i husets mange rum.

De nye ALL-produkter er også kompatible med Spotify Connect, så du kan streame musikken fra Spotify og styre den fra din smartphone eller tablet med Spotify App’en. Systemerne tilbyder to forskellige funktioner til afspilning af musik. Enten kan du spille den samme musik i flere rum ad gangen, eller du kan streame forskellig musik på hver højtaler.

Se også:  B&O er klar med fjernbetjening til 5.500 kroner

ALL-serien har et stilrent klassisk design, og det store SC-ALL8-system kan placeres stående, men er også designet til vægmontering. SC-ALL3 og SC-ALL1C er udviklet til både at kunne anvendes stående og liggende.

SC-ALL8 og SC-ALL3 er begge udstyret med en bred vifte af lydteknologier. Eksempelvis er der en 2. generations LincsD-Amp, der genskaber clock-signalet i de digitale signaler. Det reducerer lydflimmer, helt ned til frekvenser under det hørbare område. XBS Master forstærker signalerne i de laveste frekvenser for en solid bas. Multi Band Gain Control fjerner de unaturlige lyde efter processen ved forvrængningsreduktion.

H.BASS tilføjer harmoniske frekvenser, der forbedrer basgengivelsen under 80 Hz, som ellers kan være svært at gengive for højttalere af denne type.

Se også:  Panasonic Lumix S5 [TEST]: Fremragende full-frame til rimelige penge

Med en enkel tilslutning til Panasonic SH-ALL1C kan et eksisterende lydsystem nemt opgraderes til et multiroom setup. En højkvalitets 192 kHz / 24-bit digital-til-analog-konverter (DAC) fra Burr Brown forhindrer, at lydkvaliteten forringes i det trådløse smartphone-signal, så lyden altid er i høj kvalitet.

Produkterne lanceres i butikkerne i september 2014.


TAGS
multirum
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S