Home » Andet » Panasonic fylder 100 år
Panasonic fylder 100 år

Panasonic fylder 100 år

Share

Den japanske elektronik-gigant runder et skarpt hjørne. 100 år er passeret siden Kōnosuke Matsushita grundlagde virksomheden. Vi tog til Mallorca for at fejre det med Panasonic

Det var en el-adapter, der startede det hele. I 1918 fandt Kōnosuke Matsushita på at skabe en 2-vejs-adapter, der kunne splitte et el-udtag, så man kunne forbinde to apparater. Derfra tog det fart og i de efterfølgende 100 år er det blevet til et utal af elektroniske produkter indenfor et bredt udvalg af kategorier. Her iblandt en række teknologiske landvindiger samt produkter, der er gået hen og blevet udødelige klassikere. Tænk eksempelvis på SL1210-pladespilleren, skabt under Technics-brandet. En pladespiller, som siden halvfjerdserne har været standard hos enhver DJ med respekt for sig selv.

Se også:  Technics SU-G30 [TEST]: Hi-fi-ikon bliver genfødt – og går på nettet

Sådan startede det. El-adapteren længst til venstre var Panasonics første produkt. De følgende år kom blandt andet to spot-lamper, som man ser i midten og til højre.

I nutidens “brug-og-smid-væk-kultur” er det da især også producentens insisteren på kompromisløs kvalitet, der skiller Panasonic ud. Er det en 4K harddisk-optager, et 77″ OLED-tv, massive gulv-højttalere af absolut bedste kaliber eller en pladespiller til over 30.000 kroner, så finder du det i sortimentet. Men heldigvis for de fleste af os drysser teknologierne og ekspertisen også ned i langt mere økonomisk overkommelige produkter, som udvalget ligeledes er fuld af.

Visioner om for en smartere fremtid

Ved et stort event i Mallorca fejrede Panasonic jubilæet. Her snakkede producenter ikke bare om fortiden, men brugte faktisk det meste af ceremonien til at tale om visioner for fremtiden, og om hvordan Panasonic ønsker at bidrage til et smartere og mere bæredygtigt samfund. Et mål de allerede er godt i gang med at arbejde sig hen imod, blandt andet i kraft af deres batteriteknologi, som Tesla gør brug af i elbiler og smarte hjem. 

Se også:  Panasonics nye tv'er er kalibreret til Netflix

En række produktpræsentationer blev det også til. Nye OLED-tv’er, kameraer og ikke mindst en brødmaskine og en barbermaskine er på vej på markedet.

Vi ser frem til at mange flere spændende produkter fra Panasonic og ønsker stort tillykke med jubilæet.


TAGS
Panasonic

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S