• Home »
  • Apps »
  • Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri 
Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri 

Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri 

Share

Panasonic Battery App gør det hurtigt og nemt at finde det batteri, du har brug for

Panasonics batterisortiment omfatter 4 forskellige alkaline-batterier alene: EVOLTA, Pro Power, Everyday Power og Alkaline Power – hver med forskellige kapaciteter. Da forskellige enheder kræver forskellige energiniveauer, vil Panasonic Energy Europe hjælpe batterikunderne med at se skoven for bare træer ved at vejlede dem gennem deres køb. Selvom batteri-appen er designet til at lette søgningen efter batterier, indeholder den også nogle sjove ekstra funktioner. Den har følgende funktioner:

1. Brug “Find My Battery” til at finde det rigtige batteri

Du kan bruge funktionen “Find my Battery” til at lære, hvilket batteri du har brug for til en bestemt elektronisk enhed ved at vælge fra en liste over enkle ikoner. Hvis du ikke kan finde en enhed på listen, skal du vælge “other appliances”. Så snart du har valgt en enhed og en batteristørrelse, foreslår appen de bedst egnede Panasonic-batterier. Den giver dig også yderligere information for at forhindre dig i at købe den forkerte type batterier ved et senere køb.

Se også:  Panasonics første Full-Frame systemkameraer kan bruge Leica-objektiver
2. Find nemt batterier på hylden ved at klikke på “Locate Battery”

At købe batterier kan være som at lede efter en nål i en høstak. Mange batterier ligner hinanden så meget, at det kan være vanskelig og forvirrende at finde en bestemt type. Så snart du har klikket på “Find My Battery” for at finde ud af, hvilket batteri du har brug for, vises funktionen “Locate Battery”. Når du vender kameraet på din smartphone mod hylden, hjælper funktionen “Find batteri” med at finde frem til den rigtige pakke på et par sekunder.

Del denne