Home » Gratis software » På opdagelse i netjunglen
På opdagelse i netjunglen

På opdagelse i netjunglen

Share

Har du lige fem minutter, hvor du ikke ved, hvad du skal lave? Så var det måske en idé at opdage nye sider på nettet, sider som du aldrig før har set. Det klarer StumbleUpon for dig

Normalt er det egentlige programmer, vi har her på Alt om DATA’s download-sektion. Men denne gang har vi taget fat i et såkaldt Add-on til din browser (uanset om du bruger Internet Explorer eller FireFox virker det).

StumbleUpon placerer sig som en værktøjslinje i din browser, og med knappen Stumble! har du så mulighed for at blive sendt rundt på nettet, og opdage sider som du aldrig nogensinde ville have forventet at finde.

Enkel idé

Inden du går i gang skal du dog oprette en konto, som er gratis, og indstille din StumbleUpon til, hvilke kategorier du ønsker at blive præsenteret for (og derved undgå kategorier som du absolut ikke vil have sider indenfor).

Se også:  Få en verdensklasse EQ helt gratis

Med kontoen oprettet, kan du “stumble” ved at klikke på knappen, og så bliver du sendt rundt på tilfældige sider på nettet, og jeg vil næsten love dig at du bliver overrasket over, hvad der er at finde.

StumbleUpon fungerer ved, at alle der har tilføjelsen installeret, har mulighed for at tilmelde sider til systemet (altså sider der ikke allerede er der). Når du tilmelder en side, skriver du en kort lille “anmeldelse” eller beskrivelse af siden, og giver den en kategori. Herefter er den med i Stumble, og andre vil kunne se og finde den.

Når du selv stumbler, kan du give sider “thumbs up” eller “thumbs down”. Sider der får en “thumbs up” husker systemet, og du vil blive præsenteret for flere sider i den kategori, mens de sider du giver “thumbs down” bliver glemt, og de pågældende sider vil aldrig blive vist på din computer igen.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

StumbleUpon er en genial lille tidsrøver. Hver gang jeg har et par minutter til overs, bruger jeg dem på Stumble, og jeg finder næsten altid noget som jeg finder morsomt, spændende, interessant eller flot.

Rigtig god stumbling.


StumbleUpon
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

StumbleUpon er en genial add-on til din browser, og sender dig rundt på diverse spændende sider på nettet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
gratis
Internet
opdagelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S