Home » Andet » På listetå med Vin Diesel
På listetå med Vin Diesel

På listetå med Vin Diesel

Share

Stærk og dyster oplevelse for de uindviede. Habil men uopfindsom action for gamle fans

Hollywoods efterhånden aldrende bad boy, Vin Diesel, dukker atter frem på skærmen som antihelten Riddick – denne gang i et ”dobbelteventyr”.

Du får faktisk to spil for et spils pris. For The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher’s Bay medfølger i en grafisk opdateret udgave. Historien i Assault on Dark Athena begynder, hvor Escape From Butcher’s Bay slutter. Riddick, der er ombord på en fangetransporter sammen med en ”gammel ven”, bliver suget ind i rumstationen Dark Athena, hvor der venter Riddick nye fjender, mens vor antihelt kommer i kontakt med hans ellers godt gemte barmhjertige side.

Se også:  Verdens største spil, GTA V, kan hentes gratis

Spillet er en blanding mellem FPS og stealth action, der er i meget god tråd med det temperament, vi kender fra filmene, Riddick optræder i. Hans evne til at se i mørket gør Riddick til en særlig snigmorder, som kan overrumple sin modstander for ikke at få en hel hær på nakken. Når helvede alligevel bryder løs, hvilket sker ret ofte, flænser og skyder Riddick sine modstandere på brutal vis.

Har du ikke spillet de øvrige spil med Vin Diesel i hovedrollen, vil du måske finde Assault on Dark Athena yderst interessant og nyskabende i forhold til de dystre miljøer, spillet foregår i. Har du stiftet bekendtskab med spilserien tidligere, vil du finde, at det er meget af det samme, hvilket gør dette spil til en ganske god actionoplevelse, men med en lettere flad eftersmag. For det virker alt sammen lidt for familiært.

Se også:  Listen: De 8 bedste brætspil der er værd at spille lige nu

Du skal have et godt grafikkort, der mestrer lys- og skyggeeffekter, hvis du skal have den optimale grafiske oplevelse, for Assault on Dark Athena foregår meget i skyggen, indtil Riddick stikker hovedet frem i lyset for at angribe. Smukt er spillet uden tvivl, og Vin Diesels dybe og kolde stemme passer perfekt til Riddicks kyniske karakter, der kun tænker på overlevelse.

[pt id=’2003692′ size=’large’ link=’file’]

 


The Chronicles of Riddick: Assult on Dark Athena
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
PAN Vision
Riddick
Spil
Vin Diesel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S