Home » Mobiltelefon » Huaweis næste topmobiler kommer i marts
Huaweis næste topmobiler kommer i marts

Huaweis næste topmobiler kommer i marts

Share

Huawei P40-serien præsenteres i slutningen af marts. Specifikationerne blive vilde, men mobilerne vil være uden Googles tjenester

Huaweis mest populære mobiler er P-modellerne. P20 og P30 har solgt i enorme mængder og er anset for at være blandt markedets absolut bedste mobiler. Du kan læse vores anmeldelse af Huawei P30 Pro her.

Nu er efterfølgerne på vej. P40-serien, som i første omgang vil bestå af Huawei P40 og Huawei P40 Pro, bliver præsenteret i slutningen af marts ved et event i Paris. Det er officielt meldt ud fra Huawei. Således er alt præcis som det har været de seneste par år.

Dog er der lige en enkelt ting der mangler. Eftersom handelskrigen mellem USA og Kina endnu ikke er kommet til en løsning, står Huawei stadig uden adgang til Googles software. En komponent af stor betydning for deres smartphones. Faktisk af så stor betydning at manglen formentlig vil betyde, at P40-mobilerne ikke kommer til Danmark. Det har i hvert fald været tilfældet for Mate 30-mobilerne, der heller ikke kan køre fuld Android og Google apps.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler - giganterne løber med det hele

Selvom meget vil kunne ske de næste måneder, har Huaweis CEO, Richard Yu faktisk udtalt, at P40-mobilerne bliver uden Googles tjenester. I stedet vil mobilerne køre Huaweis eget styresystem, HMS, med app-butikken, AppGallery indbygget, som på nuværende tidspunkt ikke nærmer sig et udvalg, der kan være tilfredsstillende for en dansk bruger. Der er eksempelvis ingen eBoks, MobilePay, bank-apps osv. Men Huawei arbejder hårdt på at få mange flere danske apps ind, så måske der kan nå at ske noget inden marts.

Stærke specs

Det er trist for forbrugerne, der sandsynligvis går glip af hvad der med al sandsynlighed bliver en fremragende smartphone.

Se også:  Stort batteri og 48 MP kamera for under en tusse: Motorola klar med ny billigmobil

Så vi i sidste uge kunne fortælle ser P40 Pro ud til at få forrygende features, med fem kameraer på bagsiden samt et kæmpe batteri med lynhurtig opladning. Læs mere om specifikationerne på P40 Pro her.


TAGS
handelskrig
Huawei
p40
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S