Home » Sikkerhed » Overlevelsesudstyr til din pc
Overlevelsesudstyr til din pc

Overlevelsesudstyr til din pc

Share

Her er de ting, som enhver forsigtig computerejer bør
have i sit katastrofeoverlevelsesudstyr

Fra forebyggende værktøjer til at afværge almindelige problemer til ting, du har brug for, hvis det værste sker, og noget går helt galt. Hav disse ting ved hånden og du vil være klar til (næsten) alting

Forebyggende:

Komprimeret luft
Støv kan sagtne blæseres fart – og hvis luften ikke trækkes godt nok væk, så kan komponenten overophede og til sidst svigte. En pust af komprimeret luft vil fjerne de fleste ophobninger.

Varmepasta
Dette giver et varmeledende lag mellem komponenter og deres kølere. Det kan degradere, så fjern ældre pasta fra tid til anden og læg et nyt lag på.

Skruer og spændeskiver
Vibrationer inde i din computer kan føre til blæsersvigt. Fastgør komponenter ordentligt med spændeskiver og sikr dig at du fæstner det korrekte antal skruer til bundkort og drev.

Se også:  Stor guide: Sådan får du et sikkert hjemmenetværk

Kabelstrips
Fastgør dine kabler med kabelstrips for at forbedre luftgennemstrømningen i din kasse og give nemmere adgang til dit bundkort og andre kernekomponenter.

Genoprettende:

Windows opstartsdisk
Windows’ brugergrænseflade til genoprettelse kan være som at løbe panden mod en dos-kommando mur, men den kan stadig håndtere problemer med din Master Boot Record og din Windows installation.

Usb-drev
Hvis din maskine nægter at starte, men du kan tilgå drevet via en opstartsdisk, så kan det at få dine filer tilbage være din første prioritet. Et lille usb-drev kan hjælpe dig til at få fat i de filer, før du geninstallerer maskinen.

En skruetrækker
Dette er realistisk set det eneste værktøj, du nogensinde vil behøve for at fjerne komponenter, du mistænker, har svigtet.

Se også:  Genialt gratis program giver dig nem kontrol med lyden på din pc

Netbook
Internettet er en guldgrube af viden for at ordne dine computerproblemer. En ekstra maskine gør dig i stand til at fortsætte din søgen efter løsninger, i fald din primære computer bryder sammen.

CMOS batteri
Hvis dine CMOS-indstillinger ikke bliver gemt, er dit CMOS-batteri modent til udskiftning. Disse store batterier kan du købe i de fleste elektronikforretning og steder som Fona og El-Giganten.

En opstartsdisk
Hvis du ikke har held med Windows’ opstartsdisk så kig til tredjepart for hjælp. Vi anbefaler en fra det imponerende udvalg hos www.bootdisk.com.


TAGS
computerkatastrofer
Guide

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S