Home » Internet » Outlook.com er nu klar til at overtage dine Hotmails
Outlook.com er nu klar til at overtage dine Hotmails

Outlook.com er nu klar til at overtage dine Hotmails

Share

Microsfts nye mail-tjeneste er nu trådt ud af preview-fasen og er klar til at håndtere milliarder af e-mails fra blandt andet tidligere Hotmail- og MSN-brugere

Fra i dag og over de kommende uger vil tusindvis af danske Hotmail-brugere møde Outlook.com og få en mere funktionel og moderne udseende mailtjeneste. Den traditionelle Hotmail-brugerflade vil frem mod sommeren 2013 løbende blive erstattet med det nye Outlook.com. Opgraderingen sker automatisk, så nuværende Hotmail-brugere skal derfor ikke gøre noget for opgraderingen.

Outlook.com, som blev annonceret i august, er mere end blot afløseren for Microsofts populære e-mail-tjeneste Hotmail. Outlook.com er et renere design med mulighed for langt bedre overblik over e-mails, foldere og dokumenter. Man kan blandt andet se 30 procent flere e-mails i indbakken, da Microsoft ikke længere tillader forstyrrende bannerannoncer på tjenesten. Og Outlook.com giver nemmere adgang til og overblik over Skydrive og sociale medier.

Se også:  En rejse tilbage til MSX-computerne

Outlook.com har foruden det elegante udseende, et væld af nye funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen markant.

* Outlook.com har praktisk talt uendelig lagring, og med introduktionen af SkyDrive vil størrelsen på dokumenter og billeder ikke længere være et problem, når de skal sendes via mail.

* Outlook.com giver gratis adgang til en række Office web apps såsom Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Dette giver mulighed for at arbejde med de populære Office–programmer fra et væld af forskellige enheder.

* Brugere vil kunne se og redigere i eksempelvis et Word dokument uden at skulle forlade indbakken.

* Outlook.com kan tilknyttes sociale medier som Twitter, Facebook, LinkedIn, Google og Skype. På den måde bliver det muligt at se billeder, beskeder, statusopdateringer, chats og opkald via en kontaktliste forbundet til de sociale medier.

Se også:  Nu er .NET-platformen på vej til den store forening

* I dag er 80 procent af vores indbakke fyldt med nyhedsbreve, opdateringer fra sociale medier og andre kommercielle mails. Med Outlook-funktion ”sweep” kan man med få klik rydde op i store mængder af mails og skabe overblik over det vigtigste. Derudover kan Outlook.com automatisk sortere i vigtige beskeder fra kontakter, nyhedsbreve og sociale medier.

Man kan som forbruger stadig benytte sin eksisterende Hotmail-adresse. Og opretter man en ny mailadresse hos Microsoft vil det fremover være en Outlook.com-adresse.

Hvis du ikke kan vente med at tage det nye forbedrede mailsystem i brug, er det muligt at skifte fra Hotmail til Outlook allerede i dag ved at logge ind med din eksisterende Microsoft-mail-adresse på www.outlook.com eller oprette en ny Outlook.com-adresse gratis.


TAGS
Email
hotmail
Microsoft
outlook.com
SkyDrive

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S