Home » AOD Pro » Epson fornyr sine projektorlinje til arbejdspladser og skoler
Epson fornyr sine projektorlinje til arbejdspladser og skoler

Epson fornyr sine projektorlinje til arbejdspladser og skoler

Share

Med lancering af hele otte nye projektorer – herunder to interaktive modeller – satser Epson på en stor efterspørgsel, efter at virksomheder og skoler har genåbnet.

I Danmark er det længe, siden alle skoler var lukket, og i virksomhederne er medarbejderne i nogen grad vendt tilbage. Epson satser på, at det snart skaber et fornyet behov for gode projektorløsninger til mødelokaler. Producenten fornyr sin projektorlinje og lancerer ikke mindre end otte nye laserprojektorer.

De interaktive modeller er EB-735Fi og EB-725Wi, og de non-interaktive har betegnelserne EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W og EB-L200.

Projektorerne er skabt til en vifte af arbejdsopgaver og uddannelsesmiljøer. Ifølge Epson er der også tale om nærmest vedligeholdelsesfri laserlyskilder, som giver store og klart oplyste billeder.

Se også:  CES: Samsung klar med transportabel projektor
Social distance

På den måde er de indrettet til arbejdsmiljøer, hvor de skal indpasses under nye regulativer for social distancering og hjemmearbejde. Det skaber også en hygiejnisk arbejdsplads, når de bruges sammen med et antibakterielt whiteboard – frit for fingermærker, forklarer Epson.

“Med tilbagevenden til arbejdspladser og klasseværelser kommer man tilbage til omgivelser, som har ændret sig betydeligt på grund af regulativer for den sociale distancering,” siger Jesper Sommer, Business Sales Manager, Epson Danmark og tilføjer:

“Med disse nye displaymodeller ønsker vi fortsat at fremme samarbejde og opkobling i denne nye verden. Skalerbare skærme i op til 500″ gør det nemt at sikre, at alle kan se skærmen – selv fra sidste række i mødelokalet eller klasselokalet – uden den unødvendige omkostning for større og fastsiddende skærme. Og fjernopkobling og interaktivt udstyr betyder, at alle kan samarbejde og bidrage.”

Se også:  Billederne fra nye printere holder op til 300 år
Indbygget splitskærm

De interaktive modeller har indbygget splitskærmfunktion, som kan vise op til fire input på en projektor, hvilket overflødiggør yderligere projektorer.

Alle modellerne har indbygget trådløs Wi-Fi og Screen Mirroring (Miracast), hvilket gør indholdsdeling nem fra mange enheder. I modsætning til fladskærme er der ingen genskin eller blinde vinkler uanset, hvor i lokalet du befinder dig, argumenterer Epson.

Både de interaktive og non-interaktive projektorer er tilgængelige fra januar.


TAGS
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S