Home » Software » Organiser dine noter bedre med det gratis program Joplin
Organiser dine noter bedre med det gratis program Joplin

Organiser dine noter bedre med det gratis program Joplin

Share

Leder du efter den perfekte løsning til at tage noter med, skal du måske overveje det gratis Joplin, som også har avancerede funktioner på niveau med et godt betalingsprodukt som Evernote. Følg trin for trin-vejledningen

1 De første skridt

Det bedste sted, man kan downloade Joplin fra, er: https://joplinapp.org/help/#installation, hvor man finder praktiske links til alle desktopplatforme (macOS, Linux og Windows) og en porterbar version til Windows.

Man kan også finde links til mobile Android- og iOS-apps plus Web Clipper-siden, hvor man kan få en browserplugin til Firefox og enhver browser, der kan få adgang til Chrome Web Store, herunder Edge, Opera og Vivaldi – for ikke at tale om Chrome selv.

Se også:  It-nørdens trin for trin-guide: Ned i maskinrummet på Windows 11
2 En hurtig omvisning

Efter installation starter du Joplin på din pc. Du kan se, hvordan Joplin organiserer dine noter ved hjælp af to felter på venstre side af hovedvinduet.

Yderst til venstre er der en liste over notesbøger. Nedenunder er der en sektion ved navn Tags, der kan give dig en anden metode til at kategorisere og filtrere dine noter på i takt med, at antallet af dem stiger. Som standard bliver der oprettet en “Welcome”-notesbog, og du kan se en liste med fem noter ved siden af den. Hver af dem giver en god introduktion til den måde, Joplin fungerer på [Billede A].

Se også:  Gå aldrig ned på værktøj – og slet ikke på skruetrækkere

Du vil se hovedvisningen på højre side – et delt skærmbillede viser et redigeringsvindue til venstre og et smugkigvindue til højre. Tryk på tasterne Ctrl + L for at skifte mellem delt vindue, redigering og smugkigvisning. Arbejd dig gennem de fem noter, indtil du forstår, hvordan Joplin virker.

Billede A

TAGS
app til noter
gør det selv
Joplin
software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S