Vind et smart WiFi-system

Vind et smart WiFi-system

Share

Netgears brugervenlige Orbi-system giver hurtig og pålidelig internetforbindelse i alle afkroge af dit hjem. Du kan vinde det i vores GADGETkalender

Internettet skal bare fungere – hele tiden og overalt i hjemmet, uanset om du tjekker mail i køkkenet, surfer film i stuen, gamer online på pc’en i værelset eller du vil foretage et videoopkald fra trappeopgangen.

Netgears brugervenlige tri-band Orbi WiFi-system giver via den elegante router og to satellitenheder en hurtig og ikke mindst pålidelig internetforbindelse i alle afkroge af dit hjem. Orbi-systemet kan levere internethastigheder op til 2,2 Gbps, og vil du have en kablet løsning, kan du tilslutte flere trådede enheder via de to Ethernet-porte på bagsiden af Orbi-enhederne.

Se også:  Hvad mener du om droner?

Systemet er nemt at sætte op ved brug af Netgears Orbiapp på din smartphone eller via en webbrowser, og så kan du endda styre systemet med Alexa eller Google Assistant.

Det er også muligt at oprettet gæstenetværk, og der er forældrestyringsmuligheder, så du kan håndtere børnenes internetbrug.

Du kan vinde det smarte WiFi-system i vores GADGETkalender. Klik ind og deltag her.

Del denne