Home » Smart hjem » Oral-B Genius 9000s [TEST]: Tandbørste med Bluetooth
Oral-B Genius 9000s [TEST]: Tandbørste med Bluetooth

Oral-B Genius 9000s [TEST]: Tandbørste med Bluetooth

Share

Det smarte hjem inkluderer ikke kun elpærer, højttalere, køleskabe og andet, som kan tale med din smartphone – også tandbørsterne er på vej ind i det teknologiske liv. Det mener i hvert fald Oral-B, som står bag Oral-B Genius 9000s, der i første omgang ligner en helt almindelig el-tandbørste

Men udover at være en high-end el-tandbørste med diverse børstetilstande for optimal pasning af dine bisser, så er der indbygget Bluetooth i den smarte sag. Pointen er, at du henter en app til din smartphone, og med din smartphone i hånden – eller rettere sat på dit badeværelsesspejl via en medfølgende sugekop – og Genius 9000s i hånden, er du klar til at optimere din tandhygiejne.

Telefonen skal sidde i øjenhøjde, og herefter kan den via telefonens kamera samt indbyggede sensorer i tandbørsten holde øje med, at du giver hver sektion af dine tænder den tid og kærlighed, som er optimal. Når du har nået dit mål, vibrerer tandbørsten af fryd. Appen husker dine tandbørstninger, tidsforbrug, om du rensede tungen osv.

Den kan også indstilles til at fokusere på særlige problemområder ved dine tænder, og du kan få påmindelser om at huske at bruge tandtråd. Der er også forskellige fokusområder, hvis du f.eks. vil fokusere på at få bedre ånde, undgå plak osv. Alt i alt øgede det uden tvivl tandbørstningskvaliteten hos undertegnede.

El-tandbørsten har en høj kvalitet og masser af tilbehør, så selv uden Bluetooth-delen får du mange muligheder. Den største ulempe ved appen var at tage mobilen med ud på badeværelset og sætte telefonen fast til badeværelsesspejlet.


Oral-B Genius 9000s 1299 kr.
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Halvsmart
tandbørste
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S