Optoma HD27 [TEST]: Store oplevelser til rimelig pris

Optoma HD27 [TEST]: Store oplevelser til rimelig pris

Share

Hvis du ikke går over 100”, får du et ganske fint billede med denne prisfornuftige projektor

Testens billigste projektor illustrerer godt, hvor langt du kan nå for få penge. Og på papiret har Optoma HD27 endda det højeste lysoutput.

I praksis oplever vi den dog på ingen måde kraftigere end de to større i testen, og den formår da heller ikke at lave så stort et billede som testdeltagerne fra BenQ eller Vivitek, før den begynder at falde drastisk i lysstyrke.

Men selv ved et format nær de 100” leverer Optoma HD27 masser af power i billedet

Vi er imponeret over farverne, teksturen og overgangene. De små detaljer i hudtoner og den naturlighed, hvormed alt gengives – når prisen tages med i ligningen. Optoma har begået en lille genistreg med HD27, så længe du har et rum, du kan mørklægge nogenlunde.

Se også:  Epson EH-TW9300W [TEST]: UHD/4K-indhold fortjener et stort lærred
Naturligt billede

Projektoren har tendens til at gøre hudtoner en bagatel for rødlige, et af de kritiske punkter, hvor mange projektorer har det svært. Det er en detalje.

Det væsentlige er, at du ikke får et overimponerende billede, men snarere et fint naturligt billede med god lysstyrke. Selv de svære, sorte nuancer vises rimeligt. Selvfølgelig kan det gøres bedre.

Helt sort kan opleves mere sort. Det bliver ind imellem en anelse gråligt her, ligesom bevægelser ikke forløber helt roligt. Men det overordnede indtryk er ret godt og mere end godkendt til den lave pris.

Del denne