Home » Software » Optimer dine softwareabonnementer
Optimer dine softwareabonnementer

Optimer dine softwareabonnementer

Share

God software og velfungerende it-løsninger er afgørende for et velfungerende styresystem på en arbejdsplads. Er du for eksempel sikker på, at din licenssuite lever op til dine forventninger? Hos Atea kan du få hjælp til at matche den licensordning, der fungerer bedst for din virksomhed. Så kan du på sigt reducere de it-ressourcer, din virksomhed bruger på opdatering og vedligeholdelse af systemer

Er du træt af, at dine IT-systemer ikke rækker langt nok eller dækker virksomhedens behov? Med det rette softwareprogram og et styresystem, der kører som smurt, kan dine medarbejdere bedre bruge tid på at fokusere på arbejdsopgaverne. Microsoft, der står bag de populære it-programmer som Word, PowerPoint og Excel, er et af de mest populære it-firmaer, og de udvikler sig hele tiden.

Microsoft arbejder konstant på at videreudvikle deres programmer, licenser og software. Derfor har de mulighed for at tilbyde mange forskellige licenspakker, som dækker netop dine behov. De er desuden nogle af de første på markedet til at udvikle nye programmer, og der er derfor mulighed for at tilpasse ens abonnement løbende, hvis man vil udvide sortimentet. For eksempel har Microsoft haft stor succes med onlineplatformen Microsoft Teams, der har været yderst brugbar under corona-krisen, når der skulle arbejdes hjemmefra.

Hvad kan du få med Microsoft 365 E3?

Med Microsoft 365 e3 får du adgang til alt det gode fra Microsoft. Med denne licenssuite får din virksomhed en sammensætning af Microsofts bedste programmer, hvilket gør det nemmere for dine medarbejdere at arbejde sammen og dermed øge produktiviteten. Her kan du finde Microsoft 365 e3’s pris.

Vælger du den populære Microsoft 365 E3-pakke, får du som virksomhed de bedste produktivitetsapps, kombineret med de bedste sikkerhedsfunktioner og en tilknyttet specialist fra Atea. Med denne pakke får din virksomhed mulighed for at installere Office-mobilapps på op til fem pc’er eller Mac’er, fem tablets og fem telefoner pr. bruger. Det vil sige, at dine medarbejdere altid har mulighed for at tilgå arbejdet, da det er lige ved hånden.

Desuden er Office 365 E3 en skybaseret programpakke, som inkluderer produktivitetsapps og tjenester med beskyttelsesoplysninger, så al data altid gemmes i ’skyen’ OneDrive. Herigennem får dine medarbejdere også adgang til de andre programmer såsom Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, SharePoint og Teams, der den dag i dag er de mest brugte it-programmer, når det gælder erhverv og private forbrugere.

Med Microsoft 365 E3 vil du opleve, at programmerne tillader flere forbundne oplevelser, der fremmer samarbejdskulturen. Derudover vil du også kunne sikre dig, at dine ansattes data og kundeoplysninger er beskyttet proaktivt med intelligent sikkerhed. Hvis du vil opnå den bedste data-tilgængelighed for dig og dine ansatte uanset, hvor du befinder dig, er Office 365 E3 den bedste løsning.

Hvis du ønsker en anden løsning, kan du hos Atea også læse om andre licensmuligheder. De står altid klar med vejledning og hjælper din virksomhed med at få det største udbytte af din licenspakke.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S