Home » Mobiltelefon » Optag HD-video med mobilen
Optag HD-video med mobilen

Optag HD-video med mobilen

Share

Vivaz er Sony Ericssons seneste skud på stammen af mobiler til kommunikation og underholdning. Som noget nyt har mobiltelefonen HD-videofunktion.

Sony sender to nye kommunikations- og underholdningstelefoner på markedet i første halvdel af 2010. I går lancerede producenten den første, som går under navnet Vivaz.

Mobilen lægger sig i forlængelse af Xperia X10, der kom på markedet i november 2009. Vivaz skubber dog specifikationerne en ekstra tand i vejret, mest bemærkelsesværdigt med den tilføjede HD-funktionalitet. Det indbyggede videokamera kan optage film i ægte high definition kvalitet, så du får krystalklare optagelser.

Den særlige videotast giver mulighed for at optage video med det samme med kontinuerlig autofokus, og der er mulighed for at se videoindhold i standby-panelet eller online via Wi-Fi på den 3,2″ store widescreen. Via Wi-Fi kan du også uploade indhold til YouTube™ og Picasa i høj opløsning, mens du stadig bruger andre funktioner på håndsættet.

[pt id=’2006056′ size=’large’ link=’file’]

 

Den åbne platform giver mulighed for at skræddersy underholdningsoplevelserne til din personlige smag ved at downloade applikationer fra PlayNow og Symbian Developer Community.

Designet er skabt ud fra den nye designfilosofi ’human curvature’, der fokuserer på menneskelige kurver, og som blev introduceret med Xperia X10.

Sony Ericsson Vivaz™ vil være tilgængelig på det danske udvalgte marked fra første kvartal i farverne Moon Silver, Cosmic Black, Galaxy Blue og Venus Ruby. Prisen er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
Sony
Vivaz
XPERIA X10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S