Home » Andet » Optag videoer og samtaler fra Skype
Optag videoer og samtaler fra Skype

Optag videoer og samtaler fra Skype

Share

Med programmet Pamela kan du optage videoer og samtaler, du foretager på Skype

Skype er et fantastisk værktøj, men det mangler nogle funktioner, for eksempel muligheden for at optage samtaler og videochats. Optagelse af samtaler kan være nyttigt ved videokonferencer, seminarer og interviews. Stort set enhver situation, hvor du skal tage notater om, hvad der bliver sagt, men hellere vil lytte og deltage i stedet for at koncentrere sig om at skrible i en notesblok. Her viser vi, hvordan du bruger programmet Pamela til at optage.

I Danmark er det tilladt at optage samtaler, du selv deltager i, forudsat at optagelsen er til eget brug. Du kan ikke lave en optagelse og derefter dele det med nogen, som ikke var en del af det oprindelige opkald. Tjek www.datatilsynet.dk for mere information. Du behøver ikke fortælle den anden part, at du optager samtalen, men det er nu skik at gøre det alligevel.

[pt id=’2034886′ size=’large’ link=’file’]

 

Gå derefter ind på www.pamela.biz, og klik på fanen ”Products” (ikke linket ”Download”). Produkt-siden viser forskellige softwareversioner, men den gratis Basic Edition er alt, hvad vi har brug for, så klik på ”Download now” i den grå kolonne. Du kan altid opgradere senere for flere funktioner eller for længere optagetid.

[pt id=’2034887′ size=’large’ link=’file’]

 

Klik på .exe-filen i bunden af browser-vinduet, og vælg et sprog. Følg vejledningen på skærmen for at installere Pamela. Ved afslutningen bliver du spurgt, om du ønsker at se aktuelle særtilbud. Klik på ”Nej”. Nu kan du bruge det nye ikon på skrivebordet for at åbne programmet, klar til at optage.

[pt id=’2034888′ size=’large’ link=’file’]

 

Åbn Pamela, og start Skype. Skype opdager Pamela. En meddelelse øverst i vinduet tilbyder at vise dig, hvordan tredjepartsprogrammer arbejder med Skype. Næste gang du foretager eller modtager et Skype-opkald, vil Pamela spørge, om du vil optage. Brug knapperne på menulinjen til at starte, pause eller afslutte optagelsen.

[pt id=’2034889′ size=’large’ link=’file’]

 

Pamela har masser af ekstrafunktioner. Klikker du for eksempel på notesblok-ikonet nederst i vinduet, kan du tilføje noter, som du kan referere til senere – ideelt, hvis du optager møder eller seminarer. Brug knapperne i bunden for at starte en Skype-chat med den person, du har optaget, eller starte en ny samtale.

[pt id=’2034890′ size=’large’ link=’file’]

 

Alt behøver ikke være om arbejde, for Pamela har nogle sjove funktioner indbygget. For eksempel en lyd svarende til de humørikoner, som udtrykker følelser i tekstbeskeder. Klik i den øverste bjælke på taleboblen, der indeholder en node. Nu får du en liste over lyde, du kan afspille under et opkald.

[pt id=’2034891′ size=’large’ link=’file’]

 

Vil du optage din egen stemme (et diktat, mens du arbejder, for eksempel), klikker du på mikrofon-ikonet i øverste menubjælke. Standardindspilningen optager lyd fra din pc-mikrofon, men med den fordel, at du kan tilføje noter og gemme det. Du kan også optage videooptagelser fra dit egen webcam ved at klikke på kameraikonet.

[pt id=’2034892′ size=’large’ link=’file’]

 

Du har nu tilføjet en tiltrængt funktion til Skypes allerede fine værktøjskasse, hvilket gør programmet endnu bedre til videokonferencer, møder og chat. Pamela omfatter også funktioner, som fortæller andre, hvordan du har det, plus nogle overraskelser, så tjek hjælpefilerne for at se, hvor meget mere Pamela kan.

[pt id=’2034893′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLifes bedste tip

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Guide
Skype
Tips og trick

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S