Home » Andet » Oplev teknologi og innovation i verdens bedste byer
Oplev teknologi og innovation i verdens bedste byer

Oplev teknologi og innovation i verdens bedste byer

Share

Gode idéer, innovation og stærke netværk er i højsædet på de mange teknologikonferencer, der månedligt afholdes verden over. Det er på de såkaldte tech fairs, at iværksættere og entreprenører har mulighed for at pitche idéer overfor teknologibranchens absolutte sværvægtere og selv komme hjem med hovedet fuld af inspiration og nye arbejdsforbindelser.

Samtidig kan en tech fair i udlandet være mere end bare en forretningsrejse, da mange af dem afholdes i byer, der i sig selv er et besøg værd. Så hvis man planlægger det godt nok, og har tid og lyst til at rejse, er det muligt at opleve en inspirerende konference i en spændende storby hver måned.

Herunder er et lille udpluk af de konferencer, der kan opleves i 2013.

WebVisions. New York, USA, 27 februar – 1 marts.

På WebVisions-konferencen udforsker deltagere og talere fremtidens teknologiske designs, brugeroplevelser, og nye forretningsstrategier. New York City, hvor verdens bedste idéer udklækkes, danner rammen om den tre dage lange konference, hvor deltagerne selv involverer sig i workshops, taler og networker. På de planlagte workshops kan deltagere selv idéudvikle og prøve kræfter med webdesign og nye programmer til mobile enheder. Samtidig er et besøg på WebVisions en mulighed for at se verdens storby nummer èt gennem et par nye, innovative briller og få det bedste med hjem fra New Yorks enorme smeltedigel af kreativitet.

Se også:  Her er 8 uundværlige apps til sommerferie-turen - alle er gratis

DLD (Digital – Life – Design). München, Tyskland, 20-22 Januar.

Tysklands ’hemmelige hovedstad’, München, indtages hvert år af videnskabsfolk, kulturdebattører, digitale iværksættere og investorer fra toppen af den digitale verden. DLD er konferencen, hvor giganterne indenfor kreativ teknologi og innovation mødes for at udvikle og udveksle erfaringer og fremtidsvisioner. Tidligere hovedtalere inkluderer personligheder som Mark Zuckerberg, Bjarke Ingels og Googles Eric Smith, og mødestedet for verdens førende teknologiske genier er velvalgt. München ligger nemlig på fuld højde med Berlin og Paris, når det kommer til kunst, kultur og haute couture. Festivalen er kun for inviterede, men alle indenfor de kreative brancher opfordres til at søge om at komme på gæstelisten.

South by Southwest. Austin, Texas, USA. 8-12 marts.

Austin kaldes også Verdens Musikhovedstad, og med god grund. Her er musik overalt, fra supermarkedet til lufthavnen og på rådhuset. Og måske derfor er en af de største tech fairs i verden også en musikfestival. South by Southwest er uden tvivl en konference for dem, der kan lide at udtrykke sig kreativt på mere end én måde, for i fem dage hylder festivalen ny teknologi, nye film, og altså også musisk udfoldelse. Festivalens teknologikonference går under navnet ’Interactive’, og det er her, branchens kvikkeste hoveder fremviser de bedste nye digitale opfindelser, videospil, og innovative idéer i den digitale verden. South by Southwest er af kendere udråbt til et perfekt forum, hvor intellektuelle og kreative entreprenører kan mødes på tværs af brancher og interesser for at udveksle idéer og erfaringer.

Se også:  Få kontaktløst hotelophold i Danmark - alt klares med en app hos citizenM

Festivalen afholder også deres helt egen prisuddeling, The SWXS Interactive Awards, hvor de bedste nye apps, mobile løsninger og websites kåres.

Log på momondo og find din rejse til New York, München og Austin til vinter. Den førende søgemaskine indenfor flybilletter og rejser vil søge hele nettet for at finde dig den bedste pris. Og husk at se momondos storbyguides, der er skrevet af lokale indbyggere og momondos kunder, de giver en helt unik indsigt i dit rejsemål.


TAGS
konference
momondo
prisportal
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S