Home » TV » Opgrader dit tv
Opgrader dit tv

Opgrader dit tv

Share

Er du ikke parat til at skille dig af med din gamle flimmerkasse, men kunne godt tænke dig de smarte egenskaber fra de nye modeller og en ordentlig lyd, er det muligt at opgradere tv’et

Der kommer hele tiden ny teknologi, der skal få os til at købe et nyt tv, men hvorfor skifte hele skærmen, hvis du er tilfreds med den og egentlig blot ønsker at opgradere visse funktioner. Heldigvis giver producenterne mulighed for dette. Med et par diskrete tilføjelser er det således muligt at gøre din gamle flimmerkasse til en moderne underholdningsmaskine.

Gør dit gamle tv til et smart-tv

Ifølge LG er SP820N den eneste medieafspiller, der forvandler dit gamle fjernsyn til et fuldblods smart-tv. Boksen giver adgang til samme indhold som LG’s smart-tv’er, for eksempel Viaplay, SF Anytime, Headweb, You-Tube, Twitter, Facebook og EuroNews. Den har også indbygget browser, så brugeren kan surfe og benytte de samme internettjenester som på en computer eller smartphone. Boksen understøtter alle gængse film-, billed-, og lydformater inklusive 3D, og med funktionen Smart Share er det nemt at finde og afspille film, musik og fotos direkte på fjernsynsskærmen. Både WiFi og dlna er også understøttet, så der er direkte adgang til de andre enheder på hjemmenetværket. Det er desuden muligt at tilslutte eksterne enheder som harddiske eller usb-drev direkte til SP820N og afspille indholdet uden brug af en computer.

Se også:  Nu er hurtigbrillen også blevet tech-smart

Boksen bygger på samme platform som LG’s smart-tv’er og har samme brugervenlige grænseflade, der giver overblik over premium-indhold, applikationer og funktioner. Startskærmen kan skræddersys, så brugeren får nem adgang til sine foretrukne funktioner og applikationer.

Det kan være en temmelig frustrerende oplevelse at navigere på et smart-tv med en almindelig fjernbetjening, når man ellers er en sand virtuos med en computermus eller pegeskærm. Det har LG løst ved at forberede SP820N til to forskellige betjeningsmåder.

Den ene måde er via LG’s Magic Remote – en medfølgende gyrobaseret fjernbetjening, der benyttes ved at pege og klikke, fuldstændig som med en mus eller pegeskærm. 2012-udgaven af Magic Remote er forbedret yderligere med et rullehjul, der gør det leg-ende let at navigere gennem internetsider, samt en gestusfunktion, hvor udvalgte kommandoer aktiveres ved at berøre Magic Remote i bestemte mønstre.

[pt id=’2024041′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG SP820N.”‘]

LG SP820N.

Den anden måde at betjene SP820N på er med LG Magic, en ny smartphone-applikation, der findes til både Android og iOS (iPhone, iPad). Med LG Magic fungerer smartphonen som en almindelig fjernbetjening, men pegeskærmen gør det meget nemmere at indtaste internetadresser og betjene smart tv-grænsefladen samt finde og gengive medieindhold fra tilsluttede enheder. SP820N understøtter også trådløse tastaturer, og så bliver det nemt at indtaste url-adresser,

Facebook-opdateringer, tweets og lignende. LG SP820N er ude i butikkerne nu til en vejledende pris af 1.299 kroner.

Vi har testet boksen. Du kan læse vores anmeldelse her.

Se også:  LGs elektroniske mundbind får dig til at ligne en superskurk

Bose forbedrer tv-lyden

Vi har fået meget flottere billeder på de moderne fladskærme, men lyden er blevet glemt. Det har Bose imidlertid en løsning på. Bose Solo er et lydsystem til tv, som skaber en ny kategori af lydsystemer til tv. Som navnet antyder, er der tale om en højttaler, ikke en soundbar, der passer perfekt under fjernsynet. Man placerer fjernsynet på selve højttaleren, sætter stikket i og forbedrer lyden i alt det, man ser på sit tv. – Det gælder både dialog, musik, action og lydeffekter, hvad enten det er nyheder, film eller musik.

Ved hjælp af Boses digitale signalbehandling og Speaker Array-teknologi skal højttaleren levere en nuanceret lyd, der er klar og tydelig, selv ved svag styrke.

Læs også: Lad lyden løfte tv-oplevelsen

Systemet er kun 7,1 cm højt, 52,6 cm bredt og godt 30 cm dybt. Det virker til alle fjernsyn, men er designet til tv på en fod, der ikke er bredere end 51 cm og dybere end 26 cm.

[pt id=’2023260′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Bose Solo”‘]

Bose Solo

Opsætning og brug foregår med ét kabel til tv’et og ét til stikkontakten i væggen. Det er ikke nødvendigt med ekstra udstyr, ledninger eller justeringer. Der følger en fjernbetjening med, men systemet kan også styres med de fleste universalfjernbetjeninger.

Bose Solo-lydsystemet kan købes nu til 3.195 kroner.

Læs også: Chokerende god lyd fra LG og Samsung – All inclusive!


TAGS
bose
LG
Smart TV
tv-lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S