Home » Lagerenheder » Opgrader din spillekonsol med en lynhurtig SSD
Opgrader din spillekonsol med en lynhurtig SSD

Opgrader din spillekonsol med en lynhurtig SSD

Share

De nye SSD’er i Western Digitals Black-serie skal forsyne spillere verden over med hurtige, højtydende lagringsløsninger til at opgradere spillekonsoller til næste generations spiloplevelse

“Vores varemærke WD_BLACK giver et tydeligt og enkelt løfte til spillere – hurtig og pålidelig lagring, som forbedrer deres spiloplevelse. De nye produkter tilfører WD_BLACK-sortimentet forskellige flashdrevne løsninger, så alle spillere – uanset, om de er nybegyndere eller erfarne – kan udforske de indholdsrige verdener i dagens mest avancerede spil”, siger Rob Soderbery, viceadministrerende direktør og direktør, Flash Business, Western Digital.

“I de seneste år er den virkelighedstro grafik i spilverdenen blevet mere intensiv, og flashteknik er blevet afgørende for at forbedre spilleoplevelsen. Gamere behøver ikke kun mere lagerplads, de har brug for hastighed for hurtig adgang, så de straks kan træde ind i disse indholdsrige spilverdener og opleve spillene, som de er tiltænkt at blive spillet”, siger Geoff Keighley, brancheveteran og vært for The Game Awards.

WD_BLACK bevæger sig mellem teknologi og underholdning, og leverer innovative lagringsløsninger, der er tilpasset gamere.

De nyligt frigivne WD_BLACK-produkter omfatter:

WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD

WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD gør det muligt for gamere at forbedre spilleoplevelsen på deres PC eller bærbare enhed med PCIe Gen4-teknologi4, og giver lagerplads til endnu flere spil. Den DRAM-frie interne lagringsløsning anvender PCIe Gen4-teknologi (bagudkompatibel med PCIe Gen3) for at give læsehastigheder på op til 3600 MB/s5. Med op til 30 procent mindre strømforbrug sammenlignet med forgængeren6 kan de gamere, der bruger PC eller bærbare enheder, forvente længere spilletider mellem opladningerne. Det medfølgende WD_BLACK-instrumentpanel overvåger enhedens tilstand og optimerer topydelsen i spiltilstand, også under streaming.

Se også:  Samsung 870 EVO [TEST]: Bundsolid ssd til fornuftig pris

Pris/tilgængelighed: WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD fås i 250 GB, 500 GB og 1 TB kapacitet7 fra €62.99. Den er nu tilgængelig til forudbestilling fra Western Digital Store og vil kunne fås hos udvalgte Western Digital-forhandlere og systemintegratorer i sommeren 2021.

WD_BLACK D30 Game Drive SSD

Denne flotte og kompakte SSD med læsehastigheder på op til 900 MB/s5 er skabt til konsolspillere, som vil minimere opladningstiden og komme hurtigt ind i spillet. WD_BLACK D30 gør det muligt for gamere at bruge mere tid på at spille og mindre tid på at slette lagret indhold gennem udvidet lagerplads for op til 50 spil, og med kapacitet op til 2 TB7. Enheden er designet til at supplere næste generations spillekonsoller og har et aftageligt stativ til placering ved siden af enheden.

Se også:  Tag en mini SSD i lommen - 1 TB på 35 gram

Pris/tilgængelighed: WD_BLACK D30 Game Drive SSD fås i 500 GB, 1 TB og 2 TB kapacitet7 fra €153,99, og kan købes hos udvalgte Western Digital-forhandlere, systemintegratorer og Western Digital Store.

WD_BLACK D30 Game Drive SSD til Xbox

Denne officielt licenserede version af WD_BLACK D30 Game Drive SSD er bygget til at forbedre Xbox-konsollens spiloplevelse og tilbyder høje hastigheder og kapacitet i et kompakt Xbox-inspireret design. Gamere kan tilslutte deres enhed og hurtigt oprette deres spilbibliotek eller gøre plads på deres konsol til nye spil, samtidig med at de kan spille ældre Xbox One-favoritter direkte fra enheden. Med i købet får du en måneds medlemskab af Xbox Game Pass Ultimate, som giver adgang til over 100 spil på konsoller og PC, plus online-konsol multiplayer.

Low and high res product image in JPEG/PNG

Pris/tilgængelighed: WD_BLACK D30 Game Drive SSD til Xbox fås i 500 GB, 1 TB og 2 TB kapacitet7 fra €161,99 og kan købes hos udvalgte Western Digital-forhandlere, systemintegratorer og Western Digital Store.


TAGS
gaming-ssd
SSD
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S