Home » Bilen » Opgrader din hjemmebiograf
Opgrader din hjemmebiograf

Opgrader din hjemmebiograf

Share

Sony er klar med nye hjemmebiografsystemer, der giver dig billeder i Ultra HD-opløsning samt stor lyd og streaming af musik

Dette års N-serie af hjemmebiografsystemer fra Sony kan automatisk skalere din filmsamling til en detaljepakket Ultra HD, også kaldet 4K. Opløsningen er fire gange så høj som Full HD men kræver selvfølgelig et 4K- tv, for at kunne udnytte den.

Sonys hjemmebiografsystemer leveres med tynde glasfiberhøjttalerenheder i smart design baseret på Magnetic Fluid-teknologi. Ved hjælp af en avanceret magnetisk væske (ferrofluid) udviklet af NASA til deres rumprogram, skal højttalerne opnå en mere nøjagtig og fyldig lyd – selv ved høje lydniveauer. De nye baghøjttalere er desuden trådløse, så du ikke behøver at se på kabelrod i stuen.

Ny fodboldindstilling

Den nye fodboldindstilling er skabt til sportsfans og giver blandt andet fodboldfans mulighed for at genskabe stadionatmosfæren hjemme i stuen. Ved brug af akustiske data fra et brasiliansk fodboldstadion sørger dit hjemmebiografsystem for, at du bliver fanget ind i fodboldstemningen – præcis som hvis du sad på tribunerne. Ved blot et enkelt tryk på en knap kan du desuden slå kommentatoren fra, når du ønsker at holde fuld fokus på spillet.

Se også:  Kompakt og prisstærk 5G-mobil fra Sony

Nem streaming

Takket være NFC og Bluetooth kan du forbinde din tablet eller smartphone trådløst med dit hjemmebiografsystem og nyde dit mobile musikbibliotek på stuens lydsystem. Du skal blot berøre systemet med en NFC- og Bluetooth-kompatibel smartphone eller tablet, så forbindes de to enheder uden kompliceret opsætning eller behov for koder. Derefter kan du streame musik trådløst til hjemmebiografens højttalere.

Trådløst netværk

Med den indbyggede WiFi-forbindelse kan du trådløst koble systemet til et væld af andre enheder i hjemmet og streame HD-film og musik fra enhver pc på netværket. Wi-Fi giver dig også mulighed for at tilgå online-tjenester fra Sony og andre populære udbydere af underholdning. Et abonnement til Sony Entertainment Network giver dig adgang til millioner af sange og reklamefri radiokanaler fra Music Unlimited, ligesom du kan tilgå populære filmtjenester som Netflix og følge med på Facebook og Twitter, mens du ser tv.

Se også:  Sony klar med spritnyt full-frame-kamera: Her er Alpha 7 IV

Fuld kontrol med TV SideView

Betjen din hjemmebiograf med din Xperia Tablet eller Xperia Smartphone med TV SideView. Denne gratis app til Android og iOS gør det let at bruge kanaloversigten, udforske online-tjenester eller finde mere indhold relateret til det, du ser. Kontrollen over hjemmeunderholdningen er altid lige ved hånden.

Den nye generation af hjemmebiografsystemer fra Sony og den nye lydbjælke, HT-CT660, er tilgængelige fra maj. Hjemmebiografsystemerne vil koste fra 1.800 til 7.500 kroner og lydbjælken sælges til 3.500 kroner.

[pt id=’2025228′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
hjemmebiograf
Sony
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S