Home » Andet » Opel giver gratis underbukser, der booster din manddom
Opel giver gratis underbukser, der booster din manddom

Opel giver gratis underbukser, der booster din manddom

Share

Ride Comfortably by Opel er en kollektion af gratis underbukser, der booster mænds manddom ved at tilbyde komfort og ventilation pakket ind i et moderne design, inspireret af Opels egne biler

Testosteronniveauet hos danske mænd er dalende. Den udvikling sætter Opel Danmark fokus på ved at lancere Ride Comfortably by Opel – The Astra Sports Tourer Collection, som kom i onsdags.

Det er en kollektion af gratis underbukser, der booster mænds manddom ved at tilbyde komfort og ventilation pakket ind i et moderne design. Opel ved nemlig, at det kræver sin mand at træffe det komfortable og voksne valg i livet. Såsom at købe en stationcar.

En tidligere undersøgelse af et dansk hospital, peger på, at danske mænd tilsyneladende har mindre af det mandlige kønshormon i dag end for 50 år siden. At mænds testosteron er dalende, kan desværre give lavere sexlyst og lavere selvtillid. Det har vakt Opel Danmarks interesse, da de ved, at det kræver sin mand at købe sin første stationcar – fx en Astra Sports Tourer som Opel netop har lanceret i år.

Opels bilforhandlere oplever også hver dag, hvordan den moderne mands overgangsritual til voksenlivet i virkeligheden sker, når han skal købe sin første stationcar og dette stiller store krav til manden og hans selvtillid – både som forsørger, far og fanden-i-voldsk ven.

Se også:  Rummelig elbil fra Opel - her er Mokka-e

”Det kræver mod, modenhed og styrke at træffe voksne valg, der tager hensyn til de mange sider af livet, som den moderne mand skal rumme. I dag er én af de helt store identitetsmarkører, interessant nok, at købe en stationcar. En bil er nemlig ikke bare en rullende jernkasse. Den er personlighed. Drømme. Status. Og så afslører den mange gange mandens forhold til hans egen maskulinitet. En stationcar symboliserer mindre mystik og traditionel maskulinitet end fx en sportsvogn. Til gengæld siger den: “Jeg er vigtig for andre end mig selv. Der er nogen der regner med mig – og det kan de trygt gøre!”. Dét er højstatus i dag”, udtaler kultursociolog Emilia van Hauen.

Som et led i dette års lancering af den nye stationcar, Opel Astra Sports Tourer, lancereres Ride Comfortably by Opel; en undertøjskollektion, der tager kampen op mod danske mænds dalende testosteron og giver den danske mands skridt de bedste forhold, så han kan blive klar til at købe en stationcar.

Ultimativ komfort – kun overgået af commando-teknikken

Ride Comfortably by Opel er designet med inspiration fra tysk bildesign og danske lingeri-eksperter. Koblingen mellem bil- og lingeridesign har ikke været svær at identificere for Opel Danmark. De har nemlig lanceret de testosteronvenlige underbukser med udgangspunkt i features fra den nye Astra Sports Tourer, især med fokus på design, ventilation og materialevalg. På designfronten er de moderne linjer i Ride Comfortably by Opel ikke blot for synets skyld. Komfort er en hjørnesten i designprocessen, hvorfor der i underbukserne er udviklet en gylp inspireret af linjerne i samtlige af Opels bilmodeller, der sørger for nem adgang til mandens manddom.

Se også:  I fremtiden kan dit tøj tænke selv – ved hjælp af en snedig metode

Ventilation er, hvad enten det er i bilen eller mandens underliv, uvurderligt. Derfor er den innovative vævningsteknik i Ride Comfortably by Opel ligeledes en vigtig feature i de nye underbukser. Et varmt underliv er lig med ukomfortable omgivelser og kan næppe booste mandens testosteron synderligt. Derfor er der til underbukserne valgt en netstruktur, der ventilerer mandens ædlere dele og skaber et klima, der kun overgås af commando-teknikken. Sidst men ikke mindst er der ikke gået på kompromis med materialevalget, hvorfor underbukserne er produceret i 100% bomuld. Det valgte materiale tilpasser sig mandens kurver – fra tyk til tynd og fra stor til lille – og lader underlivet ånde optimalt.

De testosteronvenlige underbukser er gratis og kan bestilles på ridecomfortably.dk. Men skynd dig, der er kun et begrænset antal.

Sådan ser Opels gratis underbukser ud.

Sådan ser Opels gratis underbukser ud.


TAGS
Bil
opel
Tøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S