Home » Gratis software » Opdater de gamle forældede drivere
Opdater de gamle forældede drivere

Opdater de gamle forældede drivere

Share

Med ganske få klik kan du opdatere alle dine drivere i din computer.

Hvor ofte opdaterer du driverne i din computer? Ikke ret tit, vel? Der er næppe ret mange af os, der generelt går du og leder efter de nyeste drivere til bundkort, processor, grafikkort og så videre. Men i takt med at dit operativsystem opdatere sig selv, er det faktisk en rigtig god ide også at få opdateret din hardwares drivere.

Der er heldigvis hjælp at hente. Programmet DriveScanner 2011 hjælper med til at sikre, at alle driverne på din computer er opdateret til nyeste version.

Programmet er utrolig enkelt, klik på en knap og scanningen går i gang. Kort tid efter får du en liste over, hvilke drivere der er forældede, og hvor meget de rent faktisk er forældede.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Nu er der så lige at der trods alt kommer lidt malurt i bægret. For programmet er nemlig ikke gratis. Det er et stykke shareware, og når du ikke har betalt for programmet, så kan du kun scanne. Hvis du vil opdatere dine drivere, så kræver det at du betaler lige omkring $30 for at registrere programmet, og derved få adgang til den meget vigtige funktion.

Men – hvis du vælger ikke at betale, så er programmet stadig fint, for du får stadig en god rapport over, hvilke drivere der skal opdateres, og så må du jo bare selv gå på jagt efter dem. Hvilket er meget lettere end at skulle gennemlede systemet selv.

Se også:  De bedste gratis-programmer


DriverSCanner 2011
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

DriverScanner 2011 er et rigtig godt værktøj til at holde dine drivere opdateret. Det er rigeligt registreringsprisen værd, men har også sine fordele hvis du vælger ikke at registrere det.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
driver
scanner
shareware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S