Trådløs højttaler til dametasken

Trådløs højttaler til dametasken

Share

T3 er navnet på den nye Bluetooth-højttaler, som fås i feminin rosa-guld, skabt til dametasken.

Med mål på 14 x 6 x 2,3 cm kan den nye højttaler snildt ligge i en hånd og med 250 gram er den også nem at have i dametasken.

Rosa-guld kombineret med elfenben-hvid giver et let og feminint look. Er det lige en tand for fimset fås også en sort version.

“Der er to 36 mm højtalere, som gengiver lyden på en naturlig måde, og for at give dig den forrygende lyd er der suppleret med en bashøjtaler på bagsiden”, fortæller Key Account Manager Søren Lund fra Gibson Innovations, som har udviklet højtaleren i samarbejde med Onkyo.

Se også:  Lillebitte Bluetooth-højttaler fra Bose

Lydmæssigt bevæger højtaleren sig i området 100Hz-20kHz, som sikrer, at selv detaljer i musikken gengives tydeligt. Og du kan godt tage en længere tur ud i det fri med musikken, for de genopladelige batterier giver op til otte timers spilletid.

Lader din mobil

“En lille, men ikke uvæsentlig, finesse er, at du via usb-indgangen kan oplade andre enheder fra højtaleren, der dermed også er en powerbank, siger Søren Lund.

I øvrigt er det muligt via Multipair-teknologien at tilslutte to forskellige enheder til højtaleren. Og skulle du undervejs få et telefonopkald, så stopper musikken og du kan håndfrit besvare det.

Del denne