Home » Mobiltelefon » OnePlus sender den nye OnePlus 10 Pro op i stratosfæren – se billederne
OnePlus sender den nye OnePlus 10 Pro op i stratosfæren – se billederne

OnePlus sender den nye OnePlus 10 Pro op i stratosfæren – se billederne

Share

OnePlus markerer den globale lancering med kampagnen ‘Capture the Horizon’, hvor den nye telefon bliver sendt svimlende 38 km op i stratosfæren i den ultimative kamera-test: At tage billeder af Jorden under vanvittige vejrforhold.

Hasselblad var det første kamera til at tage billeder på månen, og nu er den ikoniske kameraproducent igen på vej ud i horisonten – denne gang i selskab med OnePlus. Med kampagnen ‘Capture the Horizon’ sætter OnePlus fokus på den nye OnePlus 10 Pro5G , der bliver lanceret den 31. marts kl. 16.00.

Vi har leget med kameraet i den nye OnePlus 10 Pro – se billederne her

Den nye OnePlus 10 Pro5G er udviklet i tæt samarbejde med Hasselblad og tilbyder anden generation af Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet skyder billeder i fuld 10-bit kvalitet, hvilket gør kameraet i stand til at processere 64 gange flere farve end smartphones, der skyder med 8-bit farve. Og med OnePlus Billion Color Solution bliver det muligt for brugerne at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på OnePlus 10 Pro5G til over en milliard farver.

Se også:  OnePlus giver dig hurtig skærm og lynopladning til stærk pris

Den ultimative kamera-test

For at understrege de billedmuligheder, som OnePlus 10 Pro5G tilbyder, sender OnePlus den nye OnePlus 10 Pro5G 38 km op i stratosfæren, og som – på trods vilde vejrforhold på ned til minus 60 grader og vindhastighed på op til 200 km/t – klarer mosten uden en skramme og skyder skarpe billeder af horisonten set fra rummet.

OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro.

Både den unikke kamera-kvalitet og den spektakulære lancering knytter sig tæt op ad OnePlus’ ‘Never Settle’-DNA:

“Brugeroplevelsen er kernen af alt, hvad vi gør hos OnePlus, så i forbindelse med lanceringen af den nye OnePlus 10 Pro5G ønskede vi at demonstrere de exceptionelle kamerakapaciteter i vores andengenerations Hasselblad mobilkamera på en måde, der udfordrer status quo. Det er kommet til udtryk i den ultimate Never Settle-udfordring, der sendte telefonen ud i rummet for at fange horisonten, hvilket har resulteret i nogle utroligt smukke billeder. Vi er meget stolte af vores samarbejde med Hasselblad, som giver os mulighed for at levere en forbedret kameraoplevelse til OnePlus-brugere,” siger associate Marketingdirektør for OnePlus i Europa, Kate Parkyn.

Se også:  Vilde specs til lave priser: Xiaomi klar med nye billigmobiler

Kampagne udviklet i samarbejde med OnePlus’ community

Netop brugerne og det community, der er skabt omkring OnePlus, har været afgørende for lanceringen, der sendte den nye OnePlus Pro 105G ud i rummet.

Rejsen ud i stratosfæren blev nemlig udført i tæt samarbejde med OnePlus’ brugere, der med deres hjælp til alt fra navngivning af letvægtsmodulet, til eksekveringen fra landjorden og den efterfølgende indsamling af de udsendte devices, udviste en ‘Never Settle’ attitude til at overkomme enhver udfordring.

Det vil være muligt at forudbestille OnePlus 10 Pro5G på oneplus.com fra d. 31. marts. Kunder, der forudbestiller fra oneplus.com, vil også modtage et par gratis premium trådløs OnePlus Buds Pro høretelefoner.


TAGS
OnePlus
oneplus 10 pro
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S