Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris
OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris

OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris

Share

Derudover byder mobilen på et ultravidvinkel-kamera med bredt 119 graders synsfelt samt et dybdekamera til bokeh-effekter og … et makrokamera. Sidstnævnte er måske ikke lige det de fleste havde håbet på. Mange ville nok have foretrukket optisk zoom i stedet, men det er så et af de steder mobilen adskiller sig fra sine dyrere familiefæller.

Det er imidlertid et imponerende makrokamera. Du skal nærmest mase det helt op i den genstand du vil skyde, før det mister fokus. Man kan virkelig komme tæt på.

Kameraet tilbyder alle de funktioner man efterhånden er vant til i de nyeste smartphones. Der er også en natfunktion, som med lidt digital trykkeri får billeder i mørke til at fremstår skarpere. Den udretter dog ikke mirakler. I helt lav belysning kommer Nord til kort. Der er ligeledes en portræt-funktion samt interval-foto, panorama, pro-tilstand, HDR og meget andet.

Video kan skydes i op til 4K 30 fps, og der er en rigtig glimrende slow motion-funktion, som filmer 240 billeder i sekundet i Full HD. Se et eksempel herunder:

Se også:  Månedens mest solgte mobiler: Ny prisbasker-mobil stormer frem

Grundlæggende er billedkvaliteten rigtig god. Vi er vant til, at det er her, man ser den tydeligste forskel på billigere og dyrere mobiltelefoner, men der er altså ikke meget at komme efter. Kontrasten er ikke helt så knasende sprød som i markedets allerbedste mobilkameraer, men der en imponerende kontrol over farver og lys samt en flot ro i videooptagelser. Meget af det samme kan siges om det dobbelte frontkamera, der er dog mister lidt af sin farvestyrke, når man skifter til vidvinkelkameraet.

Herunder ser du en fotoeksempler med normaltilstand, vidvinkel, 2x zoom, 10 x zoom, makro, nattilstand, portræt samt selfie med og uden vidvinkel. For sammenlignings skyld er der ligeledes eksempel fra et par af markedets stærkeste kameramobiler, Galaxy S20+ og Huawei P40 Pro+. Mobiler der koster over det dobbelte af OnePlus Nord. Der er selvfølgelig en lille forskel at se, især på zoom, men Nord klarer sig ikke desto mindre ganske flot.

Se også:  OnePlus 7T-serien [SAMMENLIGNING]: Hvilken af de nye OnePlus-mobiler skal du vælge?

Nord Plus Nord

Samsung Galaxy S20+

Huawei P40 Pro+

TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S