Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris
OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris

OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris

Share

Lyden i den indbyggede højttaler er stor, klar og relativt bredspektret for en smartphone. Du får en flot rumlig fornemmelse i film og spil.

Solid ydelse

Mobilen er således fornuftigt gearet til gamerne, omend kræfterne ikke er på niveau med de nyeste topmobiler.

Der er anvendt en Snapdragon 765G 5G-processor. Som navnet antyder byder denne på 5G, så er du er fremtidssikret, når næste generations mobilbredbånd er klar til brug, men den er et skridt ned fra Snapdragon 865-processorerne, som rigtig mange af markedets topmobiler bruger, ikke mindst OnePlus 8-modellerne.

Det er en forventelig prioritering, og en vi nemt kan leve med, især når OnePlus har været så rundhåndende med ram og lagerplads. Du får hele 12 GB ram og 256 GB lager (en billigere version med 8 GB ram og 128 GB lager fås også). Det er ret vildt for en mobil til denne pris. Det er langt fra alle topmobiler, der byder på den mængde hukommelse, og den gør, at du kan køre tunge projekter og have mange apps åbne, uden at mobilen taber pusten.

Der er dog en grænse. De mest krævende spil og avanceret videoredigering skal du ikke forvente at kunne køre på Nord. Ydelsen er trods alt betydeligt lavere end de mobiler, der kommer med Snapdragon 865-processor. Med det sagt oplevede vi dog ingen slinger i valsen overhovedet ved dagligs brug. Her er ingen nævneværdig forskel at mærke sammenlignet med de hurtigste mobiler på markedet.

Se også:  Asus ZenFone 7 har stort batteri, stærk processor og tredobbelt flipkamera - her er prisen

Herunder et udpluk af benchmarks:

Wi-Fi leveres i form af ac-standarden, ikke Wi-Fi 6, som er den nyeste og hurtigste standard. Det er dog formentlig et fåtal der endnu har fået opgraderet til en Wi-Fi 6 router derhjemme, og har man ikke det, har det absolut ingen betydning intet.

Lynhurtig opladning

Nord er forsynet med et pænt stort batteri på 4115 mAh. Det fik os igennem halvanden, ja faktisk tæt på to, dage, før mobilen skulle i opladeren. Det var ved hvad man kalde dagligdagsbrug. Forvent mindre, hvis du gamer løs, men det er ikke desto mindre ret godt gået. Vil man opnå lidt ekstra batteritid kan man sætte opdateringsghastigheden på skærmen ned.

Med i pakken er en Warp Charge 30T oplader. Den fylder strøm på mobilen med imponerede hast. På en under en time – 57 minutter for at være præcis – er den fuldt opladt, og det tager ikke mere end en halv time, før du har 60 procent. Her er Nord fuldt på niveau med mange af markedets topmobiler, og endda foran visse. Se i videoen herunder, hvordan opladningen forløber.

Se også:  Samsung Note 10 [TEST]: Kvalitet i detaljen

Der hvor man har skåret er på trådløs opladning. Det har Nord ikke. I og med at netop trådløs hurtig-opladning var en feature OnePlus slog kraftigt på ved lanceringen af de dyrere OnePlus 8-modeller, der kom tidligere på året, giver det god mening at man har valgt at trække en skillelinje her. Og vi sætter faktisk pris på at man konsekvent skærer en feature fra, fremfor at drosle ned over hele linjen. Især når det er en feature, der godt kan undværes. Trådløs opladning er god luksus, men de fleste overlever nok at sætte et kabel i mobilen.

Spækket med kameraer

På kamerafronten har OnePlus ikke holdt sig tilbage. Der er ikke mindre end seks kameraer i OnePlus Nord. Fire bagpå, to foran.

Hovedkameraet er arvet fra OnePlus 8, og byder på 48 MP samt optisk billedstabilisering og stor blænde. Det kan udnytte den fulde opløsning til at få ekstra skarpe billeder i kassen, eller kombinerer fire pixels til en stor, så får du 12 MP billeder med bedre lysfølsomhed og dynamisk rækkevidde.

TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S