Home » Mobiltelefon » Alt du kan ønske dig i en prisstærk mobil
Alt du kan ønske dig i en prisstærk mobil

Alt du kan ønske dig i en prisstærk mobil

Share

 Annonce 

OnePlus Nord CE 5G har alt, hvad der skal til for en forrygende smartphone-oplevelse, endda til en overraskende lav pris

Der er nogle basale ting, som skal være i orden, for at du får en god oplevelse med en smartphone. Den skal være nem at håndtere, have en flot skærm samt solide kræfter og et batteri, der kan holde hele dagen og lades hurtigt, så man ikke skal bekymre sig om at mangle strøm. Og så skal den selvfølgelig have et alsidigt kamera, der kan få flotte billeder i kassen uanset, hvilke forhold du skyder under.

Alt det får du i den nye OnePlus Nord CE 5G, der endda også byder på lidt ekstra finesser, som du ellers ikke ville forvente af en smartphone til så stærk en pris. Det gælder eksempelvis tre års opdateringer af Android-systemet og et minijackstik, så det altid er nemt at få lyd ud af mobilen. OnePlus Nord CE 5G fik en flot anbefaling, da vi testede den her på AOD.

Let design og flot skærm

Designet er let og lækkert. Nord CE 5G er slankere end de fleste smartphones på markedet og vejer kun 170 gram. Det betyder, at den let kan ligge i lommen og er nem at betjene. Den fås i tre forskellige farvevarianter – Charcoal Ink, Silver Ray og Blue Void. Sidstnævnte har et matteret finish, der er fingeraftryksresistent og får en ny nuance fra enhver vinkel.

Se også:  Lenovos letvægtsbærbar har kræfter til det tungeste arbejde

Amoled-skærmen er ikke bare skarp og farvestærk. Den er også hurtig. Med en opdateringshastighed på op til 90 Hz er billederne helt flydende, når du bladrer gennem dit Facebook-feed, ser video eller spiller hektisk spil på mobilen. Her på AOD var vi imponerende over, hvor stærk skærmteknologi du får til prisen.

Stærk ydelse og stort batteri

En god Snapdragon 750G-processor er med til at sikre en smidig oplevelse ved stort set alle slags opgaver, og med op til 12 GB ram kan du multitaske i stor stil, uden at mobilen begynder at vakle. 5G sikrer desuden fuldt drøn på det mobile internet.

Mobilen har et stort batteri på 4500 mAh. Det rummer rigeligt strøm til mere end en hel dags brug. Og med Warp Charge 30T Plus kan mobilen lades helt op 70 procent på kun en halv time.

Alsidigt kvalitetskamera

OnePlus Nord CE 5G byder på ikke mindre end tre kameraer på bagsiden. Hovedkameraet kan skyde knivskarpe billeder på 64 MP, og takket være en stor f/1.79 blænde får kameraet flotte billeder i kassen selv ved lav belysning. Når lyset bliver svagere kan man skifte til Natmiljø for at bevare god lysstyrke og høj dynamik selv under de mest dunkle forhold.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen "flagskibsdræber"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ultravidvinkelkameraet gør det muligt at få hele fodboldholdet med i det store gruppebillede eller skyde flotte landskaber med stor vidde – hele 119°. Derudover er der dybdekamera, som gør det muligt tage billeder med en skarp forgrund og flot sløring af baggrunden, ideelt til flotte portrætter mm.

Kameraet er desuden i stand til at filme video i 4K og byder på Pro-tilstand og et væld af andre smarte film- og foto-funktioner.

På forsiden af mobilen er et skarpt 16 MP selfiekamera med portræt-tilstand og skønhedsfunktioner, som gør det nemt få perfekte selfies.

En fremtidssikret smartphone

OnePlus Nord CE 5G kommer med Android 11, det nyeste styresystem fra Google, tilsat OxygenOS 11.0.2.2, OnePlus’ egen brugervenlige og imødekommende brugerflade, som blandt andet byder på Dark Mode, Zen Mode og et nyt Always On-Display. Med tre års garanterede systemopdateringer skal man ikke frygte for, at mobilen må pensioneres før tid. Du er sikret en fremragende smartphone-oplevelse langt ud i fremtiden, endda uden at flå ferieopsparingen.

Priserne starter fra 2.499 kroner.

 

 


TAGS
annonce
OnePlus
oneplus nord

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S