Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord CE 2 Lite [TEST]: Budgetmobil med et par esser i ærmet
OnePlus Nord CE 2 Lite [TEST]: Budgetmobil med et par esser i ærmet

OnePlus Nord CE 2 Lite [TEST]: Budgetmobil med et par esser i ærmet

Share

Den har hvad der skal til for at klare hverdagens mobile gøremål og på visse punkter lidt ekstra guf, som man sjældent ser i denne prisklasse

Det er ikke alle, der behøver et mobilkamera, som kan skyde nærbilleder af månen, eller processorkraft af en kaliber, så man kan redigere tunge 8K-videoer. Mange har blot brug for det fornødne til at klare hverdagens mobile gøremål uden problemer og uden at flå bankkontoen for voldsomt. Den opgave er OnePlus Nord CE 2 Lite nærmest som født til. Med en pris på 2499 kroner er den en overskuelig investering og med stor 6,59” skærm, 128 GB lager, 5G samt et 5000 mAh-batteri er der et solidt fundament for en god mobiloplevelse.

Komfortabel mobil i lavt gear

CE 2 Lite er til den tunge side, bygget i plast og uden skyggen af IP-certificering, men ligger fint i hånden og føles relativ robust.

Se også:  Samsung Galaxy S22-serien er i butikkerne fra i dag

Kræfterne er begrænsede, men Snapdragon 695-cpu’en gør, hvad der skal til for at drive maskineriet uden knas, når blot man holder sig til almindelige opgaver som internet, mail og video.

Halvskrabet kamera

Kameraet er skrabet i forhold til, hvad vi ser på andre mobiler. Du får 64 MP hovedkamera, 4 MP makro og 2 MP dybdekamera til bokeh-effekter. Vidvinkel, som ellers mere eller mindre er standard (også i denne prisklasse), er der ikke. Hovedkameraet fungerer dog fint, også selvom der ikke er OIS og andre luksusfeatures. Under anstændige lysforhold er resultaterne skarpe og farvestærke. Bokeh-effekten ligner mere en form for magisk trylleglans end ægte optisk baggrundssløring, men kan gå an, når man vil shine sine portrætter lidt op.

Video skydes i beskeden Full HD/30 fps med mulighed for at inkludere det ganske udmærkede frontkamera i en dobbeltvisning.

Se også:  OnePlus lancerer pivbillige earbuds med imponerende features
Fart på skærm og opladning

Så langt så godt. Det er ikke noget, der blæser os bagover, ej heller i dette prissegment. Der er dog features i Nord CE 2 Lite, som hæver mobilen over, hvad man ellers finder til den pris.

Den lysstærke ips-skærm har hurtig 120 Hz-opdatering, hvilket ellers hører de dyrere mobiler til. Billederne flyder smidigt, omend gengivelsen generelt er lidt udvasket.

Du får også 33 W opladning, så mobilen er fuldt opladet på en times tid. Det er hurtigere end nogle af markedets dyreste topmobiler; dog langt fra så hurtigt som OnePlus’ egne flagskibe.

Således er der lidt ekstra at komme efter på visse punkter, om end Nord CE 2 Lite samlet set ikke præsterer væsentligt over konkurrenterne i prisklassen. Men en fin budgetmobil er det.

Samlet vurdering: 4/6 stjerner

Pris: 2.499 kroner


TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S