Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord CE 2 5G [TEST]: Dækker de flestes behov til fin pris
OnePlus Nord CE 2 5G [TEST]: Dækker de flestes behov til fin pris

OnePlus Nord CE 2 5G [TEST]: Dækker de flestes behov til fin pris

Share

De fleste kan leve uden topmobilernes mest avancerede funktioner. Visse ting skal dog være i orden, for at man får en gnidningsfri oplevelse som mobilbruger. Dem forsøger OnePlus at dække ind med den nye Nord CE 2, som er en prisfornuftig mellemklassemobil, der skal levere en førsteklasses oplevelse

Det klarer den langt henad vejen ganske fint. Med en skærm på 6,43”, der går stort set ud til kanten, har den et behageligt format. Skærmen, som er skabt med Fluid Amoled-teknologi og byder på 1080 x 2400 p, 90 Hz opdatering og HDR10+, kan man heller ikke klage over. Den leverer et fint og lysstærkt billede.

Se også:  CES: Første billeder – sådan ser OnePlus 10 Pro ud

En Dimensity 900-processor og 8 GB ram sikrer fornuftigt med regnekraft, så alle almindelige mobilopgaver afvikles uden problemer. Der er også smæk på nettet med både 5G og Wi-Fi 6.

Godkendt kamera

På bagsiden er triplekamera med 64 MP hovedsensor, 8 MP ultravidvinkel og 2 MP makro. Hovedkameraet har f/1.7-blænde og præsterer fine billeder selv i relativt lavt lys. Der er også nattilstand, som hjælper, hvis det bliver helt mørkt, men vi foretrækker at skyde uden og leve med lidt støj. Kunstig intelligens bidrager til en velfungerende portrætfunktion og holder eksponeringen ensartet, når du skyder video i svagt lys.

For prisklassen er kameraets ydelse og funktioner imponerende – det gælder også 16 MP frontkameraet, som kan filme samtidig med bagkameraet. Kameraet døjer dog med en mangel, som er typisk for prisklassen. Der er ingen optisk billedstabilisering og derfor tendens til lidt sløring, hvis ikke du holder kameraet helt stabilt. Zoom bør man samtidig holde igen med, da den kun er digital.

Se også:  Samsung Galaxy A52s [TEST]: Solid allrounder
Lynhurtig opladning

Den store trumf i Nord CE 2 er opladningen af det store 4500 mAh batteri. Den sker ved 65W og er derfor klaret på knap 40 minutter. Det ser man normalt ikke i dette prisleje.

OnePlus Nord CE 2 5G fås i to farver.

OnePlus Nord CE 2 5G fås i to farver.

Til en pris på under tre tusinde kroner leverer Nord CE 2 rigelig smæk for skillingen.

Du bør dog være opmærksom på, at den ikke er IP-certificeret. Der er derfor ingen garanti for, at den tåler vand og støv. Med Gorilla Glass 5 på fronten er den dog solidt beskyttet mod skærmskader.

Samlet vurdering: 5/6


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S