Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen “flagskibsdræber”
OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen “flagskibsdræber”

OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen “flagskibsdræber”

Share

Med en kapacitet på 4.500 mAh er hvad der skal skal til for at klare en dag, uden du behøver være fedtet med strømforbruget.

Simpelt kvalitetskamera

I sit udvalg er kameraer er der dog ikke meget “flagskibsdræber” over Nord 2. Et dedikeret zoomkamera, som er standard i markedets flagskibsmobiler, er der ikke. Reelt er der “kun” to kameraer – hovedkamera og vidvinkel. Mobilen har også et tredje kamera, men det fungerer mere som en “assistent” for de to andre, som hjælper med slørede bokeh-effekter og sort/hvid-billeder.

OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

De kameraer der ér, kommer man dog langt med. Hovedkameraet har opløsning på 50 MP samt en pænt stor blændeåbning, og der er desuden optisk billedstabilisering – en feature, der er med til at hive kameraet op i den seriøse klasse. Det er selvsagt ikke en Galaxy S21, iPhone 12 Pro eller en Xperia 1 III, men Nord 2 5G tager billeder som de fleste vil være mere end tilfredse med. Der er glød i farverne og rigtig fin skarphed – selv ved 5x digital zoom får du fine resultater uden synlig pixelering.

Se også:  Få den helt nye prisbasker-mobil fra OnePlus før tid

Lavere lysforhold klarer kameraet også udmærket. Skulle man ønske ekstra assistance er der en Nat-funktion, men vi vil til enhver hellere skyde uden. Ligesom på OnePlus’ øvrige mobiler giver den nemlig et grønligt skær, som ikke er særligt tiltalende.

Vidvinkelkameraet lægger sig fint op ad hovedkameraet i sin billedgengivelse, men har ikke samme skarphed og lysstærke, så spændvidden i forhold til zoom og lysforhold er ikke på samme niveau.

Monokrom-kameraet bidrager til fine sort/hvid-billeder, men vi er ikke så imponerede over evnen til at skabe bokeh-effekter.

Video klarer kameraet udmærket, ikke mindst på grund af den optiske billedstabilisering. Der kan skydes på til 4K, 30 fps eller slow motion i FHD, 240 fps.

Se også:  Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu

Selfiekameraet er et niveau over hvad vi typisk finder i denne prisklasse. Der har en ikke blot en god detaljerigdom, men også glimrende farvegengivelse og kontrast.

Fremragende mobil til prisen

Men er det nok til at retfærdiggøre titlen “flagskibsdræber”? Nej, Nord 2 dræber ingen flagskibe. Det havde da også være mærkeligt, når prisen er mindre end det halve af markedets topmobiler. Imponerende er det dog ikke desto mindre at den faktisk i visse henseender giver nogle af markedets bedste mobiler kamp til stregen.

TAGS
OnePlus
oneplus nord
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S