Home » Mobiltelefon » OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse
OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

Share

OnePlus er på trapperne med ny “flagskibsdræber”-mobil og har på det seneste været i vælten med ydelseshæmmede apps og en fusion med Oppo. Vi fik en snak selskabets strategiske chef for at høre lidt om det hele …

I næste uge lanceres den nye prisvenlige OnePlus Nord 2 5G. Her har marketinggloserne nået et nyt niveau, så vi kan blive i tvivl om, hvordan vi skal forstå forskellen mellem denne og deres topmobiler. Vi spurgte Tuomas Lampen, head of strategy, OnePlus Europe, for at få svar på, hvordan vi skal forstå den de storslåede termer.

“Flagskibsdræber” er en betegnelser, der går igen i markedsføringen af OnePlus Nord 2 5G. Men OnePlus har for nylig lanceret et ægte flagskib i form af OnePlus 9 Pro. Vi er lidt forvirrede …    

Hvis OnePlus Nord 2 5G er en flagship killer, hvor placerer det så OnePlus 9 Pro?

“De to telefoner har forskellige positioner i markedet og henvender sig til forskellige kunder. Mens OnePlus 9 Pro er vores mest avancerede flagship-model nogensinde, der bruger de mest avancerede teknologier til at levere en cutting-edge oplevelse i de større prisklasser. Den er henvendt til brugere, der vil have de bedste og nyeste innovationer. OnePlus Nord 2 5G er en del af vores strategi for at gøre OnePlus-oplevelsen og -kvaliteten mere tilgængelig over for flere brugere.

Hos OnePlus tror vi indædt på altid at udfordre os selv for at overleve og for at komme vores brugeres stigende forventninger i møde. Det er dét, der er kernen i Nord-serien – at tage et prissegment og udfordre det uden at gå på kompromis med vores “Never Settle”-filosofi. Siden vi blev grundlagt, har vi lavet produkter, der forstyrrer markedet, og nu gør vi det i flere prisklasser end nogensinde før. OnePlus Nord 2 5G er all-round-telefonen, der kan trumfe de middelmådige produkter i næsten alle segmenter – den er 2021’s Flagship Killer.”

1 2 3 4Næste

TAGS
Mobiltelefon
OnePlus
oneplus nord
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S