Home » Mobiltelefon » OnePlus letter den svære rejse for trofast community-medlem
OnePlus letter den svære rejse for trofast community-medlem

OnePlus letter den svære rejse for trofast community-medlem

Share

OnePlus har et trofast community. De følger brandet tæt og er med til at udbrede Never Settle-budskabet. Omvendt træder OnePlus til, når et medlem har brug for det. Som den første modtog et af de mest trofaste medlemmer den nye OnePlus 10T-mobil, som har lettet hans flytning fra Holland til Norge

OnePlus har fra starten været bygget op omkring et stærkt community, der er med til at præge, hvordan mobilerne bliver. Ofte er deres entusiasme og input bestemmende for den retning der tages, og de prioriteringer, der gøres, når er ny OnePlus-mobil udvikles.

OnePlus gengælder trofastheden, ikke blot i form af gode rabatter og tilbud i medlemsklubben Red Cable Club, men også ved at træde til, når et community-medlem har brug for det.

Se også:  Ny prisbasker fra OnePlus på trapperne

Således blev det et af OnePlus’ mest hardcore community-medlemmer, der som den første fik fingre i et eksemplar af den spritnye OnePlus 10T 5G, som vil kunne købes hos de danske forhandlere fra den 25. august.

Gjorde svær flytning lettere

Den udvalgte blev Jeroen van der Zee fra Holland, der sammen med sin familie er flyttet til Grimstad Norge i forbindelse med et jobskifte.

Den nye OnePlus 10T 5G hjælper ham med at holde forbindelsen til venner og familie hjemme i Holland, holder sønnen Fin underholdt, mens flyttekasserne bliver pakket ud og hjælper samtidig med til at skabe stærke bånd i det nye hjemland, Norge.

Se også:  OnePlus 10 Pro [TEST]: Fototeknik af fineste klasse


TAGS
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S