Home » Mobiltelefon » OnePlus lancerer prisstærk smartphone med ambitiøst kamera
OnePlus lancerer prisstærk smartphone med ambitiøst kamera

OnePlus lancerer prisstærk smartphone med ambitiøst kamera

Share

Mobilproducenten OnePlus er klar til igen at ruske op i mobilmarkedet. Det sker med en helt ny serie af prisfornuftige smartphones. Nu er den første telefon i serien lanceret: OnePlus Nord.

OnePlus erobrede markedet med prisbaskere – som ”den frække dreng i klassen”. Siden har den kinesiske mobiltelefonproducent i nogen grad drejet fokus mod den høje ende af markedet. Men nu vil OnePlus igen have fat i det store, attraktive mellemprismarked. Det sker med den imødesete nyhed OnePlus Nord, som er det første produkt i en helt ny smartphone-linje. Ja, “Nord” er det samme som engelsk “North”; ideen er, at Nord er opad, og sådan skal det også gå med det nye mobiltelefonkoncept.

Prisen for den nye telefon er rimelige 3299/3899 kroner (8 GB ram, 128 GB lager/12 GB, 256 GB). Vi taler altså her om en “hverdagstelefon”, men den har ganske overbevisende specs og funktioner. ”Motoren” i mobilnyheden er en Qualcomm Snapdragon 765G-processor, og telefonen er klar til at indtage 5G-mobilnettet.

Kamera på flagskibsniveau

Kameraet på bagsiden ser også ganske spændende ud. Det er bygget op omkring en 48 MP stor Sony IMX586-sensor ligesom flagskibstelefonen OnePlus 8 – med en stor f/1.75-blænde, så det bliver lukket rigeligt med lys ind til sensoren. Der er naturligvis en indbygget billedstabilisator, så du får urystede billeder og videoer under selv vanskelige forhold.

Nord-mobiltelefonen er også udstyret med et 8 MP ultravidvinkel-kamera, et makrokamera og en dybdesensor, hvilket samlet set giver en bred vifte af fotomuligheder. Med funktionen Nightscape kan man ifølge OnePlus sikre fremragende optagelser i mørke og om natten. Faktisk sørger funktionen for, at der tages op til ni separate billeder med forskellige eksponeringer, og de samles så til enkelt billede. Dermed opnås ifølge producenten mere klare, lysstærke og dramatiske billeder i lav belysning.

OnePlus Nord

Fire kameraer på bagsiden: et 48 MP-kamera, et 8 MP ultravidvinkel-kamera, et makrokamera og en dybdesensor.

Der er dobbelt frontkamera – første gang hos OnePlus – for at opnå endnu mere klare billeder og skarpere detaljer. Hovedkameraet er på 32 MP, hvilket er rekord for et frontkamera på en OnePlus-telefon. Så du kan med andre ord tage gode selfier uanset, hvad klokken er. Med frontkameraet kan du også tage gode videoer med 4K-opløsning og 60 fps. Det andet frontkamera er på 8 MP og kan med sin optagevinkel på 105 grader også bruges til gruppe-selfier.

Størrelsen er 6,44”

Skærmen er 6,44” stor og er et Fluid Amoled-display med en opdateringsfrekvens på 90 Hz. Processoren fra Snapdragon er hurtigere end sin forgænger – måske ikke så overraskende – men den leverer trods alt 30 procent hurtigere grafikrendering, og sammen med op til 12 GB ram skulle det sikre flere kræfter til mobilgaming og gøre multitasking endnu mere glidende.

Batteriet har en kapacitet på 4115 mAh, og det skulle kunne oplades fra tomt til 70 procent på en halv time.

Softwaremæssigt kører OnePlus Nord på Android-systemet OxygenOS 10.5, der har funktioner som Dark Mode og Zen Mode, og som ifølge producenten give rige muligheder for at tilpasse mobiltelefonen efter egne behov. Man kan blandt andet ændre ikonstørrelserne.

OnePlus Nord kommer på markedet 4. august og fås i farverne “Blue Marble” og “Gray Onyx”. Den kan allerede nu forudbestilles på 3.dk, telia.dk, elgiganten.dk and proshop.dk, oplyses det.

Også nyt sæt trådløse øretelefoner

Hvis du vil bruge OnePlus Nord som musikafspiller på farten, kan du nu gøre det hele lidt mindre besværligt med et sæt trådløse øretelefoner. For OnePlus Buds er også en af dagens nyheder – producents første ”true wireless”-model. Denne nyhed fås i hvid, grå eller blå til en imødekommende pris på 699 kroner.

OnePlus Buds

OnePlus Buds er producentens første “true wireless”-øretelefoner.

Den nye smartphone OnePlus Nord er på vej ind på redaktionen, og vi glæder os til at kunne løfte sløret for dens reelle kvaliteter i løbet af næste uge, hvor du kan læse vores test her på AOD.dk.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S